CZ 75 P-02

speedee82

Příspěvek#1 » pát 6. dub 2012, 14:28

Chci pořídit CZ 75 P-02 (moje první) :) Nechci glocka (úchop,vzhled,i když recenze a fóra říkají,že není jediný důvod,proč ho nepořídit) Prostě bych chtěl něco spíš menšiho a lehčího od čezety. Nošení cca 2x-3x v týdnu a když už ji budu mít u sebe,tak to bude minimálně 12 h denně a z toho 6 h v autě. (řidič-ochránce) P-07 mě moc nenadchla a P-02 jsem neměl možnost si osahat. Máte nějaké zkušenost nebo důvody,proč do ní nejít ??? Díky

LAKIM

Příspěvek#2 » pát 6. dub 2012, 16:11

Pokud chceš něco na nošení tak neřeš vzhled. Pokud chceš i něco echt spolehlivého a taky na střílení, kup si Glock. Nemusíš potom třeba řešit problém s levným továrně přebíjeným střelivem. Glock není vybíravý. Já měl jako začátečník 2 CZ75 a prostě i když jsem patriot, ne !Taky jsem měl CZ 75 RAMI, není špatná na nošení ale střelba mě moc nenadchla. Mám tedˇ Glock IV 19. Naprostá spokojenost !! Před ní G 19 III,super.Střílel jsem z nich co se dá sehnat.Ale hlavně záruka a komunikace se zákazníkem ! Tak si představ že třeba u nové generace Glocka IV 17, 19 se vyskytl problém s pružinou závěru a s vyhazováním nábojnic. Celoplošně po celém světě se zdarma měnila pružina závěru a domeček s vyhazovačem ! Já jsem ten problém neměl, ale pro klid na duši jsem své díly zaslal dovozci a do 4 dnů byly doma nové a zdarma !Záruka 60 měsíců. Co se týče ůchopu, mám malou ruku, krátké prsty. Taky mě ten ůchop nenadchl, ala však je to plast ! Hrby jsem šetrně ubrousil a super. Někdo namítne co když to budu chtít proboha prodat . Klídek, nový rám stojí do dvou litrů. Dal jsem na něj gumový grip s vybráním na prsty a super.No tak se musíš rozhodnot sám !

jindrich

Příspěvek#3 » úte 10. dub 2012, 12:33

Sám mám dva Glocky a třetího jsem prodal a mám také jen nejlepší zkušenosti. Ale jestli ti udělá větší radost číza, kup si jí! 8-)

jindrich

Příspěvek#4 » stř 11. dub 2012, 18:20

EDIT: Jinak zrovna omega spoušťák bych nebral, zkoušel jsem minulý týden a (jako asi nikoho) mě nenadchl. Má příliš dlouhý reset spouště. Takže radši klasiku ;)

speedee82

Příspěvek#5 » čtv 12. dub 2012, 21:06

Já už jsem na ten oranžový papír napsal stejně čízu,ale rozhodně to nebude první a poslední nákup. Takže Glock bude určitě jako další na řadě a pak se přidám do role rozhodčích CZ vs. GLOCK. :) Díky

michal3245r

Příspěvek#6 » čtv 25. zář 2014, 21:21

Dobrý den,
pokud už máte P-02 "doma", mohl byste se prosím podělit o zkušenosti?
Děkuji, Michal

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#7 » pon 13. říj 2014, 16:29

Co je P-02?

Albert

Příspěvek#8 » pon 13. říj 2014, 17:04

CZ 75 P-02

Nový model P-02 je pistole CZ 75 D COMPACT vybavená spoušťovým systémem Omega. Hlavní výhodou je snadnost výměny vypouštění kohoutku za manuální pojistku a to stejným způsobem jaký je použit u modelu CZ 75 P-07 DUTY.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Albert

Příspěvek#9 » pon 13. říj 2014, 17:09

Text jsem skopíroval z jiných stránek. Aby si snad někdo nemyslel že vynáším omegu do nebes :? . To nééé chraň bůh to by mě ani ve snu nenapadlo :D

Zpět na