CZ 75 P-07 Duty

Glock a spol.

Smoker

Příspěvek#61 » pon 22. lis 2010, 22:23

TO: alessio shooter
Tak to gratuluju ja jsem se porad jeste nerozhodnul.
Rad si poslechnu tvoje dojmy az ji vyskousis. ;)

dave136

Příspěvek#62 » stř 24. lis 2010, 18:23

TO: alessio shooter
Také gratuluji. Věřím, že budeš spokojen ;)

alessio shooter

Příspěvek#63 » čtv 25. lis 2010, 17:55

Jestli jsem spokojený to rozhodně ne jsem nadšený 8-) je to výborná pistole co se týče design moc pěkná a hodně velký rozdíl dívat se nato na netu a držet ji fyzicky je to taková prostě moc krásná ideální pistole pro nošení a občasné střílení.Nastříleno zatím 800 a bez záseku.Nevím jak vám ostatním ale většině lidem kterým sem ukazoval tuto pistoli tak si mysleli že je to hračka jiní zase že to vypadá jako nějaká plynovka ,ale načem se zhodla vetšina žen že to vypadá jako taková ta pistole plastová na ty bílé kuličky :lol: .Já za sebe můžu říct že jsem rád že jsem ji koupil a vím že to nejsou vyhozené peníze,ať si každý kupuje pistoli podle sebe je jenom na něm na co ji chce využívat samozřejmě že na sportovní závodní střelbu bych vybíral jinak,ale DUTY splňuje to co požaduji takže no stress. I think that good choice.

revers

Příspěvek#64 » čtv 23. pro 2010, 07:24

Zdravim
Taky se hlásím ke štˇastným majitelům DUTY
Ze zbraně jsem zatím nestřílel ale už se na to těším.
Jinak ten vyhnutý rám co je na předešlé stránce mám mírně taky.
Pokud se to nebude rapidně zhoršovat po střelbě tak to nebudu
řešit.Mluvil jsem s prodavačem že jsem četl na foru o tom to
nešvaru a ten mi řek že už prodal deset těchto zbraní a žádná
se mu ještě na reklamačku nevrátila

dave136

Příspěvek#65 » čtv 23. pro 2010, 12:16

To: revers

Uvidíš, ale věřím, že ti bude sloužit bez potíží. Reklamovat můžeš vždy a všechno :P

revers

Příspěvek#66 » stř 29. pro 2010, 15:18

Chci se zeptat majitelů Duty jakou mají zkušenost s přesností střelby této zbraně.Nemyslím tim soustřel ale přesnost zásuhu vůdči záměrnému bodu.Doufám že jsem to napsal dost srozumitelně :D

Zodiak

Příspěvek#67 » stř 29. pro 2010, 19:47

Pokud bych ji hodnotil za sebe - jsem rozhodně přesnější s CZ 75 Shadow ... a tak jsem zašel na střelnici s kamarádem co střílí mnoho let a on mi ukázal, že s DUTY se dá střílet hodně přesně :D Stejně jsem to nedokázal jako on. Je to zbraň s delším chodem spouště než má Shadow a holt je to třeba umět udržet, nestrhávat a také díky tomu, že je hodně lehká není ji tak snadné pro mne udržet při opakované střelbě v záměru. Ale mám ji na nošení, je nádherná a mám ji vážně moc rád :)

revers

Příspěvek#68 » čtv 30. pro 2010, 11:18

Soustřel je dobrej to jo ale když míříš na střed terče tak jdou zásahy
trochu doleva a dolů.Měl bych asi napsat že pistole má nastříleno teprve 50 nábojů.Nechal jsem s ní střílet zkušeného střelce takže o strhávání nemůže
být ani řeč.O mejch střeleckejch schopnostech radši ani mluvit nebudu :D
Bylo mi řečeno že se to ještě asi změní až se pistole zaběhne

belbloudek

Příspěvek#69 » pon 14. bře 2011, 22:06

Je možné k DUTY přidat tlumič hluku? Jen mě to zajímá, vím, že k CZ 75 D to jde.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#70 » pon 14. bře 2011, 22:15

Pokud si seženeš či necháš udělat prodlouženou hlaveň se závitem, tak teoreticky je to samozřejmě možné, stejně jako u většiny moderních pistolí.
Prakticky je to ale samozřejmě možné jen v zemích, jejichž legislativa tlumiče hluku výstřelu povoluje (či v ČR na výjimku).

belbloudek

Příspěvek#71 » úte 15. bře 2011, 14:23

Takže na pistole v ČR se přidělat nedá? Musí to být speciální hlaveň s vnějším závitem, že?

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#72 » pát 18. bře 2011, 01:13

http://zbranekvalitne.cz/legislativa/119-2002#p4 píše:§ 4
Zbraně kategorie A

Zbraněmi kategorie A jsou

c) doplňky zbraní
1. tlumiče hluku výstřelu,
2. zaměřovače zbraní konstruované na principu noktovizorů a
3. laserové zaměřovače.

http://zbranekvalitne.cz/legislativa/119-2002#p9 píše:§ 9
(1) Zbraň kategorie A je zakázáno nabývat do vlastnictví, držet nebo nosit, pokud není dále stanoveno jinak. Zákaz podle věty první se nevztahuje na vývoz nebo dovoz uskutečňovaný podle zvláštního právního předpisu.9)

Ale předpokládám, že to každý zodpovědný držitel ZP dobře ví. Ale to už odbíhám od Duty.

belbloudek

Příspěvek#73 » pát 18. bře 2011, 18:30

Tak jasný, tohle já znám. Ale ptal jsem se, je-li to u DUTY možný. Nic víc ;) Jinak laser tam jde dát z airsoftu.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#74 » pát 18. bře 2011, 18:42

U duty to bezpochyby půjde, pokud se sežene prodloužená hlaveň se závitem. Zda ji má v nabídce i sama zbrojovka, to netuším.

I airsoftový laserový značkovač je v ČR zakázaný (jakmile je připevněn ke zbrani - "ostré" nebo i airsoftové)!

belbloudek

Příspěvek#75 » pát 18. bře 2011, 21:54

Je zakázaný, jen jsem psal, že tam jde dát z airsoftu, protože jinak se takový laser u nás sehnat nedá (tedy na netu jsem ho nenašel).
Třeba TADY.

Zpět na