Tapatalk - prohlížení fóra na mobilu

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)
Uživatelský avatar
ilicz
Příspěvky: 483
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#31 » stř 13. lis 2013, 11:57

No nemám ten služební telefon (HTC 8S s WinPhone 8) tak dlouho...
Každopádně ale rozdíl je v tom, že kdy otevřu v Tapatalku LEXí fórum, nebo moje, naskočí mi dlaždice během pár vteřin a u některých (Subscribed Topic, Particitpated, Unread) mi naskočí počet nových itemů.

Když otevřu zbraněkvalitně, načítá se to skoro minutu (k dlaždicím) a žádný čísla se neobjeví (proto mě napadnul ten PUSH). Stejně tak málem každý další úkon (například otevření "unread").

Ještě zkusím ZBK vyhodit a přihodit znova... třeba to pomůže.
Bohužel momentálně nemám svůj Androidí tablet ve stavu, abych na něj nainstaloval Tapatalk taky a vyzkoušel, jestli to dělá stejně...

Uživatelský avatar
sided
moderátor
Příspěvky: 3602

Příspěvek#32 » stř 13. lis 2013, 12:09

Na SE mi to chodí normálně.

Uživatelský avatar
ilicz
Příspěvky: 483
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#33 » stř 13. lis 2013, 12:14

Tak odebrat/přidat fórum, ani restart telefonu nepomáhá...



mocima
Příspěvky: 230

Příspěvek#34 » stř 13. lis 2013, 17:37

SGS 2 beha v pohode. Rozslapni telefon s woknama a zarad se do proudu. :-)
Nemas tam nejakeho cervika a neposila ti data kdovikde?

Uživatelský avatar
ilicz
Příspěvky: 483
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » stř 13. lis 2013, 18:33

Mno já sám o sobě bych si takovou plečku nevybral, to ani omylem. Červík by musel být zamířený nějak zvláštně, protože to dělá výhradně na tomhle fóru a jen s Tapatalk aplikací. V IE fórum běží fajn...



Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3253
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#36 » stř 13. lis 2013, 19:13

Máš možnost zkusit to i z jiného win tapatalku?

Uživatelský avatar
ilicz
Příspěvky: 483
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#37 » stř 13. lis 2013, 20:55

Pokusím se sehnat. Určitě jiný kus toho stejného modelu.

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3253
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#38 » ned 11. led 2015, 19:29

Problémy s nesprávným řazením příspěvků při hledání (včetně např. nepřečtených příspěvků) jsou opraveny.

Obnova podpory soukromých zpráv bohužel stále ještě není k dispozici :(

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3253
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#39 » pát 15. kvě 2015, 12:04

Konečně se objevila nová verze a nyní by již opět měly fungovat i soukromé zprávy! :)

Uživatelský avatar
Serz
Příspěvky: 1789

Příspěvek#40 » sob 16. kvě 2015, 09:21

mne uz funguji :)



cz6ace
Příspěvky: 24

Příspěvek#41 » pon 1. čer 2015, 21:56

Pouzivam tapatalk na Androidu (vzdy aktualni verze), ale asi tak uz mesic se mi nejde pripojit, pritom ostatni fora funguji. Jsem sam? Neustale "Pripojovani k serveru..." a nic. :(

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3253
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#42 » pon 1. čer 2015, 23:39

Ahoj, jedno takové hlášení jsem už dostal, ale bohužel ho nejsem schopen reprodukovat - u mě v mobilu to rychle a v pořádku. Mají s tím problém i ostatní?

Druhak Tapatalk míří dost nešťastným směrem a v nových aplikacích vyžadují registraci všech uživatelů do jejich systému, což se mi dost nelíbí. Zkouším mezitím koukat i po alternativách, jak vám nabídnout příjemnější brouzdání.

Uživatelský avatar
tslaby
Příspěvky: 611

Příspěvek#43 » úte 2. čer 2015, 06:52

Ja s timto nikdy problem nemel. To me spis trapi, ze cely Tapatalk obcas pada, ale to je chyba aplikace. Ted po vylepseni, kdy jdou zase prohlizet zpravy a je mozno dostavat upozorneni jsem opet spokojeny.

Uživatelský avatar
Majkl
Příspěvky: 333

Příspěvek#44 » úte 2. čer 2015, 06:53

Já jsem taky bez problémů.

Uživatelský avatar
Serz
Příspěvky: 1789

Příspěvek#45 » úte 2. čer 2015, 06:57

cz6ace píše:Pouzivam tapatalk na Androidu (vzdy aktualni verze), ale asi tak uz mesic se mi nejde pripojit, pritom ostatni fora funguji. Jsem sam? Neustale "Pripojovani k serveru..." a nic. :(

Tohle mi dela, kdyz mam edge pripojeni, nebo slaby signal wifi, pripadne je pretizena wifi. Obecne pri problemech s pripojenim. Zatim stacilo dat "zpet" a spustit znova

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host