Kolimátory a pod.

tom

Příspěvek#436 » úte 4. lis 2025, 07:35

Nemá někdo kolimátor OLIGHT Osight SE nebo model S / X ? Vypadá pěkně, vzhledově jako kopie Holosuna EPS a prodává se hodně levně (pod 6tis). A co je moc levné, to je podezřelé. ;)
Výrobce poskytuje doživotní záruku, bohuže naši vyčůraní obchodníčci v naší banánové republice na to serou dávají jen zákonnou dvouletou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

monk

Příspěvek#437 » úte 4. lis 2025, 08:40

Ja mam puvodni Osight ten velkej (dnes X). A uplne vpohode, kdyby vysel driv S tak ho vezmu misto EPS carry.

cartmann

Příspěvek#438 » úte 4. lis 2025, 11:52

O tom Osight S/SE take premyslim, jen rozhodnuti jestli dobijeci nebo s baterii. Dobijeni ma navic automaticky jas.

tom

Příspěvek#439 » úte 4. lis 2025, 19:33

monk: a co ie na EPS špatnýho?
Všeobecně mi přijde že Holosunu narostl moc hřebínek a je cenově dost vysoko. Přemejšlím o EPS na G17, ale Olighty mám za tu cenu dva a ještě mi dva táci zbydou.

cartmann: já bych na akumulátor nebral, respaktive bral max. na sport. Co s tím když se akumulátor posere, baterku vyměníš, akumulátor asi ne. A automatická regulace většinou nefunguje při pohledu ze tmy do světla.

czfrost2204

Příspěvek#440 » stř 5. lis 2025, 09:51

mam ho asi pulroku na S2C s nastrelem cca 500 a dobre, zatim se mi nestalo, ze tecka by nebyla dost viditelna, nastrel se nehybe...za ty penize pro moje potreby uplne dostacujici a klidne bych si to koupil znova (PS: tecka na fotce vypada obrovska, ale je to jen telefonem, sama tecka je akorat tak ty 2MOA)
Obrázek
Obrázek

Zpět na