Revolver vs. pistole

Georg

Příspěvek#91 » úte 30. črc 2013, 08:50

pokud si chtěl svým příspěvkem říct či naznačit, že já jsem trouba, tak v tom případě jsi sám trouba.

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#92 » úte 30. črc 2013, 10:18

Bože, já už jsem v tom uplně ztracenej. Může mi teda někdo říct, kdo tu vlastně je ten trouba? :lol:

Patrik
moderátor

Příspěvek#93 » úte 30. črc 2013, 10:46

Je to sice v Off topic ale všeho s mírou :evil:

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#94 » úte 30. črc 2013, 17:05

Georg píše:pokud si chtěl svým příspěvkem říct či naznačit, že já jsem trouba, tak v tom případě jsi sám trouba.

My nesmíme ani naznačovat! Ale abychom neodbočovali - jsi tedy ochoten vysvětlit, co jsem nepochopil?

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#95 » úte 30. črc 2013, 17:06

Xerxes píše:Bože, já už jsem v tom uplně ztracenej. Může mi teda někdo říct, kdo tu vlastně je ten trouba? :lol:

Já se k tomu hrdě hlásím! Bude mě někdo následovat? :lol:

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#96 » úte 30. črc 2013, 17:08

Patrik píše:Je to sice v Off topic ale všeho s mírou :evil:

Pane vachmajstr, vždyť my se jen tak kočkujeme ;)

Georg

Příspěvek#97 » stř 31. črc 2013, 18:43

graver - to co jsi nepochopil byl celý můj příspěvek do fóra:

By mě akorát zajímalo, jestli se teda ta otázka, jestli je lepší revolver nebo pistole vyřešila ? Jestli jo, tak ten kdo na to přišel musí znát odpověď na otázku, jestli bylo první vejce nebo slepice.

To byla spíš řečnická otázka, protože jednoznační odpověď neexistuje, což asi každý (?) ví.

Revolver vs. pistole - copak asi znamená to vs. ? Dle googlu tato zkratka znamená slovo proti. Takže něco jako souboj (utkání, zápas, rivalita ...) něčeho proti něčemu či někoho proti někomu a pod. Původně bylo téma Zbraň pro začátečníka, od kterého vzniklo toto téma Revolver vs. pistole. A to díky Stepanovi. A díky němu (teda ne že bych mu měl být za něco dlužný nebo že bych ho v něčem chtěl podporovat) se tady během krátké chvíle rozpoutala docela slušná debata o několika stránkách. Nejsem tu každý den, ale tato rychlost mne docela zaujala.

Za další nevím, kde jsi vzal tu jistotu, že diskuzi o kladech či záporech obého vidím něco špatného. Já to někde napsal ? To by mě fakt zajímalo kde. To jsi o mne tvrdil jenom a pouze ty:
A na diskusi o kladech/záporech obého nevidím nic špatného.

Já osobně tuto diskuzi považuji za přínosnou, zvláště pro ty, kteří hledají nějaké nové informace nebo se rozhodují.mezi tím či oným - pistole či revolver, kdybys nepochopil.

A už vůbec nechápu, proč by cílem diskuse mělo být "nějak to definitivně vyřešit".
btw: co bylo dřív - revolver nebo pistole?

Já netvrdím, že cílem této diskuze by mělo být nějaké definitivní řešení. Podle čeho jsi tak usoudil ? Podle té výše uvedené řečnické otázky ? To snad nemyslíš vážně ?
Možná to tvé nepochopení vyplynulo z toho, že jsem tam zapomněl vložit smajlíky, které by tě upozornily, že to není myšleno tak, jak jsi to pochopil.

P.S. omlouvám se moderátorům a administrátorům za tento příspěvek, který je mimo téma. Doufám, že je to naposledy.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#98 » stř 31. črc 2013, 19:08

Georgu, i já doufám, že to bylo naposledy. Tohle tvoje ad hominem je opravdu hodně mimo.
howgh

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#99 » stř 31. črc 2013, 19:23

Toto téma opravdu k ničemu nevede.

Zpět na