Co vy na to? Jak byste se zachovali?

Chip

Příspěvek#76 » pát 5. čer 2015, 18:40

Tak to se pleteš. Ve fázi vyšetřování policejní orgán nemůže zastavit trestní stíhání. To může pouze ve fázi prověřování, coz je faze před zahájením trestního stíhání proti určité osobě. Pak už tak může učinit pouze SZ nebo soud. Nepsal jsi mi dříve něco o tom, abych se poučil než něco napíšu? :-) :-)

dagobert

Příspěvek#77 » pon 8. čer 2015, 16:12

A kde píšu něco o zastavení trestního stíhání policií? Píšu, že policie má pravomoc zastavit vyšetřování jako nutnou obranu a neposílat to k soudu a nevznášet obvinění. Takže ani nedojde k trestnímu stíhání. Což je přesně to, co píšeš ty. :-)

EDIT: Pokud jsem použil právnicky nebo procesně nepřesný výraz "vyšetřování" pro tu činnost, než se případ pošle na soudy či prokurátorovi nebo rovnou odloží, to bude tím, že nejsem ani právník ani policista. A za upřesnění jsem jedině rád.

E-Ryc

Příspěvek#78 » pon 29. čer 2015, 08:24

E-Ryc píše:Chystame se na dovolenou na Sicilii, tak to okoukneme ;-)

Abych to uzavrel...

Objeli jsme cele pobrezi vcetne snad vsech velkych pristavu a davy pristehovalcu, kterymi nas krmi media, nikde. Stejne jako pred deseti lety na severu Italie (nebo v Praze) je tam par cernych prodavacu falesnych kabelek a bryli, par povalecu nekde v parku a o neco vic "integrovanych" normalne pracujicich.

Takze minimalne na Sicilii se invazni armada a obsazovani baraku (ne ze by tam nebylo dost ruin, kde by to zrejme nikomu nevadilo) nekona...

Grasel

Příspěvek#79 » úte 30. čer 2015, 16:29

Jestli to nebude tím, že na Sicílii si místní mafie udělá pořádek...

Zpět na