Návštěvní (děkovací) kniha
Připomínky k hlavní části serveru
- s.p.r
- MarK
- Reyes
Příspěvek#109 » pát 18. úno 2011, 18:41
Taky se musím připojit k poděkování za tyhle stránky. Díky asi dvoutýdenní přípravě na tomto webu včera zkouška (B+E) na plnej počet
Jinak z 20ti lidí tu zkoušku 6 neudělalo, klidně se vsadím že nikdo z nich tyto stránky neznal, což je škoda, takže šířím odkaz (nejen) mezi svoje kamarády a posílám nějakej ten příspěvek na provoz

Jinak z 20ti lidí tu zkoušku 6 neudělalo, klidně se vsadím že nikdo z nich tyto stránky neznal, což je škoda, takže šířím odkaz (nejen) mezi svoje kamarády a posílám nějakej ten příspěvek na provoz

- Kukri
Příspěvek#110 » pon 21. bře 2011, 15:59
Tak se mi (respektive kamarádovi) povedlo vložit buton na moje stránky, nic moc nejsou, nějak nemám moc času se jim věnovat a potom nejsem zrovna počítačovej guru a na většinu věcí se musím zeptat, ale budu se snažit to trochu vylepšit
www.jehlik-knives.com

www.jehlik-knives.com
- Sam
Příspěvek#112 » čtv 24. bře 2011, 13:41
Dobrý den,
měl bych jenom dotaz, zda by bylo možnou stáhnout a použít některé údaje z webu zbranekvalitne.cz.
Jsem studentem veřejnoprávní školy a byl jsem vyučujícím požádán, zda bych nesestavil "nějaké" srozumitelné objasnění zbrojního
zákona vč. popisů funkčnosti zbraní a střeliva. Jelikož nechci vaši práci nikterak "ukrást" ( neboť to jsem si vědom, že to muselo dást spoustu práce a web je rozhodně nejlepší jaký jsem kdy navštívil ) žádám vás tímto o souhlas. Pokud toto
odmítnete budu to respektovat. Já sám z toho nebudu mít žádný majetkový prospěch.
Předem děkuji za rychlou odpověď.
S pozdravem V.Šindelář
Poslána SZ. MarK
měl bych jenom dotaz, zda by bylo možnou stáhnout a použít některé údaje z webu zbranekvalitne.cz.
Jsem studentem veřejnoprávní školy a byl jsem vyučujícím požádán, zda bych nesestavil "nějaké" srozumitelné objasnění zbrojního
zákona vč. popisů funkčnosti zbraní a střeliva. Jelikož nechci vaši práci nikterak "ukrást" ( neboť to jsem si vědom, že to muselo dást spoustu práce a web je rozhodně nejlepší jaký jsem kdy navštívil ) žádám vás tímto o souhlas. Pokud toto
odmítnete budu to respektovat. Já sám z toho nebudu mít žádný majetkový prospěch.
Předem děkuji za rychlou odpověď.
S pozdravem V.Šindelář
Poslána SZ. MarK
- Vladas
- KITTbx
- Bydliště: Ostrava ______________________ člen sdružení LEX www.gunlex.cz
Příspěvek#119 » pát 3. čer 2011, 15:44
Děkuji tvůrcům, provozovatelům, nadšencům a prostě všem kteří, se podílejí, na tvorbě, funkčnosti a hlavně smyslu portálu zbranekvalitne.cz a v nejbližší době se pokusím také, alespoň málem přispět.
31.5. 2011, jsem úspěšně a za plný počet složil zkoušku OZ na střelnici Corrado v Ostravě. Využil jsem maximálně všechny možnosti, které mi tento web umožnil pro přípravu na zkoušku. Zkouška nanečisto, byla mojí dobrou společnicí posledních 14dní před zkouškou, mixnul jsem ji občas ještě tréninkem testových otázek.
Přečíst si zákon je jedna věc, ale mít možnost si dělat tyto otázky na živo, je k nezaplacení.
Děkuji, opravdu moc Vám děkuji. Jirka
Corrado
31.5. 2011, jsem úspěšně a za plný počet složil zkoušku OZ na střelnici Corrado v Ostravě. Využil jsem maximálně všechny možnosti, které mi tento web umožnil pro přípravu na zkoušku. Zkouška nanečisto, byla mojí dobrou společnicí posledních 14dní před zkouškou, mixnul jsem ji občas ještě tréninkem testových otázek.
Přečíst si zákon je jedna věc, ale mít možnost si dělat tyto otázky na živo, je k nezaplacení.
Děkuji, opravdu moc Vám děkuji. Jirka
Corrado
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva