Návštěvní (děkovací) kniha

Připomínky k hlavní části serveru

revers

Příspěvek#106 » stř 8. pro 2010, 17:14

Dnes jsem díky těmto stránkám úspěšně složil zkoušky z OZ a proto autorům těchto stránek
moc děkuju.Hned jak najdu číslo vašeho účtu tak pošlu i menší finanční děkovné

s.p.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#107 » sob 22. led 2011, 00:20

Zdar, jako většina "kolegů" děkuji tvůrcům tohoto webu, neboť díky nekonečnému opakování testových otázek jsem včera prošel ze skupin D+E !!!!!
Pokud by byl zájem, můžu dát Váš banner na své stránky. Alespoň malá forma poděkování...
David

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#108 » sob 22. led 2011, 00:40

Gratulace ;)

Jakékoli rozumné propagaci se samozřejmě nebráníme ;)
Žádný extra banner nemáme, pár malých buttonů je případně zde.

Reyes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#109 » pát 18. úno 2011, 18:41

Taky se musím připojit k poděkování za tyhle stránky. Díky asi dvoutýdenní přípravě na tomto webu včera zkouška (B+E) na plnej počet :)
Jinak z 20ti lidí tu zkoušku 6 neudělalo, klidně se vsadím že nikdo z nich tyto stránky neznal, což je škoda, takže šířím odkaz (nejen) mezi svoje kamarády a posílám nějakej ten příspěvek na provoz ;)

Kukri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#110 » pon 21. bře 2011, 15:59

Tak se mi (respektive kamarádovi) povedlo vložit buton na moje stránky, nic moc nejsou, nějak nemám moc času se jim věnovat a potom nejsem zrovna počítačovej guru a na většinu věcí se musím zeptat, ale budu se snažit to trochu vylepšit ;)

www.jehlik-knives.com

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#111 » pon 21. bře 2011, 16:01

děkujeme ;)

Sam

Příspěvek#112 » čtv 24. bře 2011, 13:41

Dobrý den,

měl bych jenom dotaz, zda by bylo možnou stáhnout a použít některé údaje z webu zbranekvalitne.cz.

Jsem studentem veřejnoprávní školy a byl jsem vyučujícím požádán, zda bych nesestavil "nějaké" srozumitelné objasnění zbrojního

zákona vč. popisů funkčnosti zbraní a střeliva. Jelikož nechci vaši práci nikterak "ukrást" ( neboť to jsem si vědom, že to muselo dást spoustu práce a web je rozhodně nejlepší jaký jsem kdy navštívil ) žádám vás tímto o souhlas. Pokud toto

odmítnete budu to respektovat. Já sám z toho nebudu mít žádný majetkový prospěch.

Předem děkuji za rychlou odpověď.

S pozdravem V.Šindelář

Poslána SZ. MarK

Davcoun

Příspěvek#113 » úte 19. dub 2011, 10:10

Připojuji se ke vděčným uživatelům těchto stránek a zasílám malý příspěvek.
ZOZ jsem s přehledem zvládl, což ostatních 8 účastníků (z 15) bohužel říci nemůže.
Děkuji!

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#114 » úte 19. dub 2011, 11:02

Gratulujeme a také děkujeme! ;)

Vítej na fóru :)

agent smith

Příspěvek#115 » stř 27. dub 2011, 20:23

Zdravím,
připojuji se k zástupu děkovačů za tento web. Co se týká přípravy na zkoušky nemáte na netu konkurenci. Z kraje roku jsem dělal Éčko a k plnému počtu mi hodně pomohly zdejší zkušební testy.
Ještě jednou díky a jen tak dál.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#116 » stř 27. dub 2011, 20:36

Vítej mezi námi! :)

Vladas

Příspěvek#117 » čtv 12. kvě 2011, 18:21

Také děkuji autorům za tyto stránky. I díky Vám jsem dal včera teorii na plnej počet a informace z těchto stránek mi jistě pomohly i při praktický. A jak jsme se tak bavili s ostatními zkoušenými, nebyl jsem sám. 8-)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#118 » čtv 12. kvě 2011, 20:00

Gratulujeme a vítej u nás! ;)

KITTbx

Příspěvek#119 » pát 3. čer 2011, 15:44

Děkuji tvůrcům, provozovatelům, nadšencům a prostě všem kteří, se podílejí, na tvorbě, funkčnosti a hlavně smyslu portálu zbranekvalitne.cz a v nejbližší době se pokusím také, alespoň málem přispět.
31.5. 2011, jsem úspěšně a za plný počet složil zkoušku OZ na střelnici Corrado v Ostravě. Využil jsem maximálně všechny možnosti, které mi tento web umožnil pro přípravu na zkoušku. Zkouška nanečisto, byla mojí dobrou společnicí posledních 14dní před zkouškou, mixnul jsem ji občas ještě tréninkem testových otázek.
Přečíst si zákon je jedna věc, ale mít možnost si dělat tyto otázky na živo, je k nezaplacení.
Děkuji, opravdu moc Vám děkuji. Jirka
Corrado

Patrik
moderátor

Příspěvek#120 » pát 3. čer 2011, 18:19

Gratulace.

Zpět na