Upozorneni na platnost ZP

Pablo.gs

Příspěvek#46 » stř 8. lis 2017, 19:41

Majkl píše:Edit:Navíc dokud nezaúřadoval agent Bureš, tak ti rovnou na přepážce i prodali koly. Dnes už bohužel dík EET musím na poštu.

Tak pokud je to tak jak říkáš, tak se jen vymlouvají. V Jičíně kolky prodávají nadále a ani není důvod aby tomu tak nebylo. Zákon o EET se totiž na státní organizace a orgány státní správy vůbec nevztahuje.

wigum

Příspěvek#47 » stř 8. lis 2017, 19:44

Majkl píše:...
Edit:Navíc dokud nezaúřadoval agent Bureš, tak ti rovnou na přepážce i prodali koly. Dnes už bohužel dík EET musím na poštu.

Se mi nějak nezdá, bo u nás kolky normálně dále vedou.

Jinak, jak tu byla zmiňovaná nějaká appka, tak nevím u takhle dlouhé doby ( 10 let) zda bych tomu důvěřoval. Pořád mám za to, že lepka s datumem na trezoru je ideální volba.

Majkl

Příspěvek#48 » stř 8. lis 2017, 19:48

EET - aha, tak na to se zeptám, až tam příště půjdu. Když jsem tam byl naposeld, tak na dveřích byl přilepený papír, že kvůli EET už kolky neprodávají.... Bylo to ale hned nějak ze začátku, tak třeba chvíli trvalo, než si to sedlo. Jinak jsou tam naprosto perfektní a vstřícní.

Daniela

Příspěvek#49 » stř 8. lis 2017, 20:14

wigum píše:
Edit:Navíc dokud nezaúřadoval agent Bureš, tak ti rovnou na přepážce i prodali koly. Dnes už bohužel dík EET musím na poštu.

Jinak, jak tu byla zmiňovaná nějaká appka, tak nevím u takhle dlouhé doby ( 10 let) zda bych tomu důvěřoval. Pořád mám za to, že lepka s datumem na trezoru je ideální volba.

Tak ja trezor nemam a nevim zda se me ho vyplati kupovat k vuli tomu lepiku:-)

Blacky

Příspěvek#50 » stř 8. lis 2017, 21:46

Ledničku máš?

iloveguns

Příspěvek#51 » stř 8. lis 2017, 21:57

U nás na PČR kolky nikdy neprodávali, dokonce je neprodávají ani na soudě... Vždy jsem si musel kolek koupit na poště nebo v trafice, kde je vedli... Je to Prostějov..

Carloss

Příspěvek#52 » stř 8. lis 2017, 22:06

Přesně.. kvůli EET to rozhodně nejni... Vyjímečně v tomhle Bureš nejede. Tady v Modřanech taky co pamatuju kolky nevedli. Nechtěli vést ještě finanční agendu.

Wolfi

Příspěvek#53 » stř 8. lis 2017, 22:11

Vím, že u nás kolky vedli, ale před pár lety s tím z mě neznámého důvodu sekli (Frýdek - Místek), ale to už je silně mimo téma. Co se týče propadnutí platnosti ZP, tak to opravdu není moc příjemná věc a není nic lepšího, než si napsal termín úplně všude, zkoušky jsou čím dále těžší, takže mnohdy opakování po x letech není sranda.

wigum

Příspěvek#54 » čtv 9. lis 2017, 09:05

Daniela píše:
wigum píše:

Tak ja trezor nemam a nevim zda se me ho vyplati kupovat k vuli tomu lepiku:-)

Skříň na oblečení máš? ;) A ještě doporučuji to případně nalepit do skříně na vnitřní stranu dveří, z venku to vypadá blbě :D

vevericka

Příspěvek#55 » čtv 9. lis 2017, 13:59

Tak já si to na vnitřní stranu dveří šatní skříně nenalepím, neb mám šoupačky :-D

Majkl

Příspěvek#56 » čtv 9. lis 2017, 14:05

ale nalepíš, jenže ti to bude houby platný, protože na to neuvidíš .....

wigum

Příspěvek#57 » čtv 9. lis 2017, 20:07

vevericka píše:Tak já si to na vnitřní stranu dveří šatní skříně nenalepím, neb mám šoupačky :-D

Blondýna, že? :lol:
Ono to jde nalepit třeba na bok ;)
Ovšem, kde není vůle, není ani pomoci.

Serz

Příspěvek#58 » čtv 9. lis 2017, 21:15

Na lednicku :-)

vevericka

Příspěvek#59 » čtv 9. lis 2017, 21:31

Bok čeho? :-D Bok skříně = stěna. Já tyhle věci mám v google kalendáři. Papírky kdekoli jakýkoli mi prostě nefungujou.

Blacky

Příspěvek#60 » pát 10. lis 2017, 09:04

Jasný. Wigum vtipkuje na druhou, nebo si seděl na kabelu. .) Prostě někdo lednička/stříň, jinej el. kalendář, někdo oboje, jinej nic. Káždému co jeho jest. Nadhazujte nápady, ne soudy ostatních. :(

Zpět na