Trezory, schránky, skříně a jiná zabezpečení zbraní.
- praalien
Příspěvek#302 » stř 29. úno 2012, 19:59
Bohuliby píše:Praalien : Tak ty tresorové dveře od AP Arch s.r.o. jsou fakt super. Kontaktoval jsem prodejce, cena je 190.000 + 50.000 Kč za montáž / asi bychom je neodnesli /, to vše ještě + 20 % DPH. Já už jsem začal šetřit, ale nemají chybu !!! Do Ježíška je daleko.
u věci co stojí takový prachy se dá velmy dobře smlouvat o ceně . nejlepší argument je levnější konkurence často pak jdou pod cenu konkurence a ušetřit takovejch 10-20% ze 190 000 už ta ty 2-3 e-maily stojí
- hájenka
Příspěvek#308 » pon 2. dub 2012, 17:00
Zdar kolegové ve zbrani,
snad mám ve věci už dost jasno, ale pro jistotu se zeptám, abych si to ověřil. Zbraně budou brzy více než dvě, více jak deset jich na 99% neplánuju. Uskladnění bude v panelákovém bytě.
1x krátká, potom brokovnice, kulovnice a nejspíš i dlouhá malorážka...
Takže "trezoroplechová" skříň s certifikátem, něco v tomto stylu: http://mail.wico.cz/index.php?id=77
Podle certifikátu, který mají vystavený na netu by to mělo být OK...
http://mail.wico.cz/UserFiles/Image/Cer ... _72DPI.jpg
Diskuse typu co to vydrží, nebo ne, nemá smysl. Jde o to dostát liteře zákona...
Jsem na správné cestě...? Zabezpečení s certifikátem za nejlepší cenu...?
snad mám ve věci už dost jasno, ale pro jistotu se zeptám, abych si to ověřil. Zbraně budou brzy více než dvě, více jak deset jich na 99% neplánuju. Uskladnění bude v panelákovém bytě.
1x krátká, potom brokovnice, kulovnice a nejspíš i dlouhá malorážka...
Takže "trezoroplechová" skříň s certifikátem, něco v tomto stylu: http://mail.wico.cz/index.php?id=77
Podle certifikátu, který mají vystavený na netu by to mělo být OK...
http://mail.wico.cz/UserFiles/Image/Cer ... _72DPI.jpg
Diskuse typu co to vydrží, nebo ne, nemá smysl. Jde o to dostát liteře zákona...
Jsem na správné cestě...? Zabezpečení s certifikátem za nejlepší cenu...?
- smety
Příspěvek#309 » pon 2. dub 2012, 17:33
Já bych když tak už doporučoval ten větší typ - WSA 7 (pro 7 zbraní) Tento model vlastním a i ten se mi zdá dost malý
Když sem do něj dal 7 zbraní (se vzduchovkami a pod.) tak nastával problém s otloukáním zbraní o zbraně.
Vypolstrování hran trezoru kobercem bylo to první, co jsem udělal, protože při zandavání/vyndavání jsem často zavadil o "futra" trezoru a vždy do stejného místa na pažbě, takže časem by se do ní vysekala díra.
Jinak ten dodávaný držák by stálo za to poupravit, protože to je jen ošklivá profilovaná plastová pěna. Představoval bych si něco ze dřeva, ale to až bude čas.
Zatím jsem ten původní držák jen seřízl, protože zbraně byly moc nalepený na dveřích.
Jestli to vyhovuje zákonu, to ať posoudí znalejší, protože nedávno jsem četl diskuzi že skříň i s certifikátem není dostatečná. (možná se mýlím)

Vypolstrování hran trezoru kobercem bylo to první, co jsem udělal, protože při zandavání/vyndavání jsem často zavadil o "futra" trezoru a vždy do stejného místa na pažbě, takže časem by se do ní vysekala díra.
Jinak ten dodávaný držák by stálo za to poupravit, protože to je jen ošklivá profilovaná plastová pěna. Představoval bych si něco ze dřeva, ale to až bude čas.
Zatím jsem ten původní držák jen seřízl, protože zbraně byly moc nalepený na dveřích.
Jestli to vyhovuje zákonu, to ať posoudí znalejší, protože nedávno jsem četl diskuzi že skříň i s certifikátem není dostatečná. (možná se mýlím)
- Reyes
- MarK
- AEndy
Příspěvek#314 » sob 28. dub 2012, 20:55
Zákon proti tomu dle mýho nic nemá. Terárium je z jistých důvodů zamykací (mám dvě děti a ta potvůrka je "trochu" jedovatá) a zbraň je zajištěna proti zneužití
do dvou zbraní a 500ks střeliva nemusí bejt sklípkan homologovanej.
Ne, je to samozřejmě "vtípek", ale holou rukou by tam sáhnul jen šílenec. Nebo někdo kdo věří, že ta potvůrka není nebezpečná.

Ne, je to samozřejmě "vtípek", ale holou rukou by tam sáhnul jen šílenec. Nebo někdo kdo věří, že ta potvůrka není nebezpečná.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí