07.06.2014 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » úte 13. kvě 2014, 10:25

komentáře k závodu

07.06.2014
GunCenter

Pohárový závod

http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/252/

dukat

Příspěvek#2 » stř 21. kvě 2014, 17:34

Kdyby někdo chtěl jedeme z Prahy a v autě mám jedno volné místo.

Georg

Příspěvek#3 » úte 3. čer 2014, 08:10

Takže další závod se nám blíží ! :D No mne napadlo, že bych tentokrát s tou mou malou-velkou jednořadou pistolkou nechal ty "dvouřaďáky plasťáky a železa" tak trošku vydechnout a potrápil bych malé pistolky ! :lol:
Ale pak sem si řekl, že by to bylo nefér, skoro celý rok ty "velké" uhánět a pak jim dát šanci aby mne předběhli a tak jak říká Hungry, zas "přijedu dělat problémy" s Makarovem :lol:
Do svítilny jsem koupil nové baterky, tak jsem zvědav, jestli mi ta svítilna k něčemu bude :D

gastly

Příspěvek#4 » sob 7. čer 2014, 23:01

Pepa, tímto vyslovuje (čti datluje) poděkování všem stavěčům a rozhodčím i s pomocníky, díky nimž se podařilo dotáhnout letošní ročník LOSu (v Otrokovicích) ke zdárnému konci.
Obzvláště bych vyzvednul kolegu Steinera za přehršel nápadů a námětů na stage.Po brífingu, se podařilo vyslovit mu poděkování za aktivní činnost před nastoupenou a VYROVNANOU jednotkou. Také bych poděkoval OBĚMA dámám Raškovým za zapůjčení nehodného syna a nezdárného manžela na soudcování našeho LOSího skotačení. Dámy Lékařovu a Ladajovu pozdravuji taktéž. S pozdravem (klukúm) PAC a (holkám) PUSU Pepa.
(Pozdrav holkám, předají drahé polovičky)

Georg

Příspěvek#5 » ned 8. čer 2014, 08:56

Také bych tímto chtěl poděkovat všem, kteří se realizačně podíleli na všech závodech v GC a tím "všem" myslím bez vyjímky "vymýšlečům", stavečům, pomahačům, provozovatelům střelnice, lepičům a ještě dalším nejmenovaným a to včetně i střelců a střelkyň (!), kteří všichni dohromady zdárně přispěli k tomu, že tento ročník byl opravdu vydařený ;)
Už se těším na ten další :D

P.S. videa budou později, až se dostanu ke svému PC.
P.P.S. a taky děkuji "mladému pánovi" pod nickem tempest za zásobu makarónů, díky čemuž uvažuji, že bych přestal trápit ty "velké" pistole :lol:

Blondýna

Příspěvek#6 » ned 8. čer 2014, 10:28

Za všechny Pražačky bych moc ráda poděkovala za úžasnou sezónu .... od prosince lonského roku jsme přijeli na každý závod, což je důkaz místo slibů!
Všichni jste prostě skvělí a my opět přijedeme moc rády - za nás doufáme, že další sezóna a závody budou mít větší ženskou účast :)

Pánové, přejme Vám krásné losí prázdniny, a těšíme se na Vás opět v Otrokovicích!

petr zlín

Příspěvek#7 » ned 8. čer 2014, 11:21

Všechny zdravím

Díky moc všem organizátorům za perfektní akce které jste pro nás připravili.Zábava i poučení v jednom ;) ..Atmosféra přátelská..Těším se na příští ročník.
Zdraví Petr Vopěnka

Blondýna

Příspěvek#8 » ned 8. čer 2014, 16:49

Videóóó:
Omlouvám se, za technické nedostatky .. chybí nám první stage :-/
https://www.facebook.com/photo.php?v=702712386461632

sided
moderátor

Příspěvek#9 » ned 8. čer 2014, 17:01

Verčo, řádíš tam jak zlá saň :)

Blondýna

Příspěvek#10 » ned 8. čer 2014, 17:15

Nejlepší hláška závodů - u 3 situace:
Rozhodčí na lepiče, já se chystám ke střelbě - Stainer: "Kam jdeš, bude divadlo?!"
Lepič: "Tohle nejsou popery" .. a šel pryč.

:D :D
Kluci jste hvězdy!

Georg

Příspěvek#11 » ned 8. čer 2014, 21:11

Takže tady jsou ty videjka. Nejsu žádný střihač, tož si to prosím posunujte dle libosti :D

Stage 1 - trabant
Rozhodčí: "už jsi jel někdy v Trabantu ?"
Já: "no,.... jel"
Rozhodčí: "paráda, aspoň víš, do čeho jdeš"
Hezký, ale než jsem stačil jsem ještě dodat, že když jsem v něm jel, tak jako děcko na zadním sedadle :lol: , už jsem v něm seděl znova.... Za volantem :lol:
Rozhodčí: "víš, kde je plyn ?"
Já: "jo, jasně, někde pode mnou" a podíval jsem se pod nohy do tmy, kde jsem tušil plynový pedál. No,.....byla to brzda. Ještě že mě to nechali zkusit na nečisto :lol:
Střelba samotná byla zajímavá, hlavně netrefit tu slečnu s tou plyšovou čivavou v ruce bylo mírně nesnadné vzhledem k těm bezpečnostním pásům :D
video:
http://www.youtube.com/watch?v=jIWMRAOGRG0&feature=youtu.be

Stage 2 - teroristka
Tady jsem mírně znejistěl, páč nejsem mířenkář. Jedna jediná blbá nebo dobrá rána rozhoduje o příčkách na žebříčku úspěšnosti. Ale nic jsem nevzdával. A to zhasnutí bylo nečekané, ale baterka nezklamala :D
video:
http://www.youtube.com/watch?v=94TJuPuJUQs&feature=youtu.be

Stage 3 - večeře u stolu
Tak zde mi bylo hned od počátku jasné, žes 8-smi raným zásobníkem moc parády nenadělám. Jedinou šancí pro mne bylo, že by se to některým až tak nepovedlo :D Ale i tak jsem si moc šancí nedával.
video:
http://www.youtube.com/watch?v=xHwmfFi7nZQ&feature=youtu.be

Stage 4 - "prohledávačka"
Hlavně se nenechat zaskočit tou slibovanou "vychytávkou" :lol: Když jsem pak natáčel další střelce, divil jsem se, proč na všechny ostatní ze skříně vykoukla ta milá slečna, ale na mne nikdo :D Když jsem pak shlédl moje video, tak mi to došlo (po pípnutí timeru to střelec vidí jinak, než po skončení stage a v klidu :D )
video:
http://www.youtube.com/watch?v=ejhnSjEa5gM&feature=youtu.be

Celkově však můžu napsat, že závod se mi líbil. Ikdyž jsem byl mírně hendikepován malokapacitním jednořadým zásobníkem, ale byla to jen a jen má volba. Tento ročník jsem zdárně dokončil na celkem slušném místě na to, s čím jsem střílel. Se sovětským Makarovem, který mě fakt potěšil a udělal mi radost, že je konkurence schopný i mladším a modernějším pistolím :D
Příští ročník asi možná půjdu do divize Malá Pistole. Potrápit i ty menší pistolky :lol:

Ještě jednou děkuji všem, kteří se v Otrokovicích organizačně podíleli na tomto ročníku a těchto závodech a těším se na sezónu příští :D ;)

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » pon 9. čer 2014, 10:31

Minule si děvčata povzdychla, že revolvery mají svoji divizi i když se tam sejdou jen 3 střelci a ony se tak snaží a furt nic ... tak se tentokrát pořadatel rozhodl vyhlásit i divizi "Ženy a dívky", jak bylo slíbeno na briefingu ;) .

Medaile a uznání v divizi "Ženy a dívky" získávají:

1. Mařáková Pavlína
2. Hrbková Veronika
3. Šimková Denisa
4. Blümelová Johana
5. Šalplachtová Lenka

GRATULUJEME :!: 8-)

Blondýna

Příspěvek#13 » pon 9. čer 2014, 19:41

Děkujeme pánové .. za uznání, medaile i že vidíte naši snahu!

Zpět na