Pečlivá cenzura příspěvků, nepečlivá akt. Mapy pod nos

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)
Uživatelský avatar
audis
Příspěvky: 2967

Příspěvek#1 » stř 3. srp 2016, 17:23

Připadá mi komicke, že admini zasahují do diskusí upozornenimi nebo zamykaji témata na můj vkus občas nepochopitelně v řádu desítek minut, ale neaktualizují mapu ani při dvou na stříbrném podnose prinesenych reportech.

Před několika měsíci jsem v systému mapy avizoval zrušení střelnice Bara v Hradci Králové. Bez reakce. Po čase jsem ve fóru ve vláknu dané střelnice opět oznamoval její zrušení (zrušena v roce 2011) a dotazoval jsem se, že pokud mapa nemá prioritu, stačí říct. Mapa beze změny, příspěvek bez reakce.

Je to vaše forum, neplatim za to, chtěl jsem přispět, zbytečně, jiná moje témata byla zamčena , co já budu dělat Halík? No nic přece. Nebudu přispívat a komunitne aktualizovat.
:-)

Přitom aplikace na otázky je mimořádně povedená a díky za ni. Tak já nevím kam smerujete a jak se mám chovat, abych přispěl.



Enerccio
Příspěvky: 623

Příspěvek#2 » stř 3. srp 2016, 17:32

bohuzel se zda, ze ten clovek (proc nan nema nikdo kontakt?) ktery spravoval web sel buhvikam nebo co :(

Uživatelský avatar
audis
Příspěvky: 2967

Příspěvek#3 » stř 3. srp 2016, 17:40

Nerozumím

Jako že mapu spravuje někdo, kdo zmizel, přístupová práva nejsou k dispozici, takže zbývá buď mapa neaktualizovana, nebo komplet smazat? To je bytelná story ;-)

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3264
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » stř 3. srp 2016, 18:30

Celý web spravuje jeden člověk (já), který v současný době bohužel moc nestíhá. Dříve jsem mapu aktualizoval ručně na základě poznámek uživatelů, ale bohužel se to nedalo stíhat, jak se rozrůstala. Takže jsem tvořil systém, aby mohl měnit každý, ale narazilo to na své limity (prostě úplně volně nechat lidi editovat bohužel nešlo a kontrolovat se to už také nedalo stíhat), takže jsem možnost úprav uživateli dočasně schoval, zatímco pracuji na lepším systému. Termín zatím netuším. Mapa sice prioritu má, ale stejně tak i mnoho dalších částí webu.
Mimochodem, k tomu "celému webu" patří i docela komplikovaný systém pro LOS, se kterým trávím zejména v poslední době opravdu hodně času, dny i noci.
A to celé stojí spoustu času, práce, nevyspání, peněz... Prostě ne vždy je tolik volného času, kolik bych tomu rád věnoval.

A doby, kdy jsem stíhal číst skoro celé fórum, už jsou dávno pryč. Takže za "příspěvek bez reakce" se omlouvám, ale nevidím vše.

Ale poslední rok byl pro mě časově kritický, takže doufám, že teď zase budu mít času o něco více a stihnu více dotvořit.

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3264
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » stř 3. srp 2016, 18:33

A řeči o cenzuře si laskavě nechte od cesty. Kdo někdy zkoušel moderovat větší fórum, tak dobře ví, že všem se zavděčit nedá a někdo bude vždy nadávat.
Já na moderování celého fóra čas nemám a tak jsem vděčný svým moderátorům, kteří ve svém volném čase zdarma pracují na kultivaci zdejší diskuse. Jestli vám vadí, že se zavírají témata jako to o nějaké bitce na Slovensku, pak zkuste diskusi pod článkem nebo jiná k tomu více určená fóra. Díky za pochopení.



Enerccio
Příspěvky: 623

Příspěvek#6 » stř 3. srp 2016, 18:36

Mark: v cem je to napsane, php?

Uživatelský avatar
audis
Příspěvky: 2967

Příspěvek#7 » stř 3. srp 2016, 19:05

Mark:
Slovensko bylo v sekci události. Tak o co jde. Že sem nepsal nebo v článku nebylo psáno že se nestrilelo? Ha ha. Jeden admin si stěžuje, že je nemá čas (souhlasím, taky bych chodící do práce ho nemel) a vy máte čas zamknout topic v sekci události. Tak si pomozte ne?

Pokrytectví vocamsad pocamcad beru, pak už to je bytelná výmluva chybné (nebo chybně zpracované) preference priorit. .
Naposledy upravil(a) audis dne stř 3. srp 2016, 19:25, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3264
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » stř 3. srp 2016, 19:22

A ty píšeš, že nemáš čas, ale máš čas psát zakládat topic v sekci události? Co to je za argument?

Vymlouvat se nikomu nemusím, nemám pro to důvod. Myslel jsem že to byl slušně míněný dotaz, tak jsem také slušně vysvětlil důvody, proč se v poslední době nestíhalo. A místo toho dostanu osočení o pokrytectví?

Důvody pro zamčení vlákna jsem napsal. Pokud o něm někdo přesto rád chce diskutovat, může to udělat, jak jsem napsal, pod daným článkem. Opravdu nechci, aby z nás bylo další "hate" internetové fórum, proti jakékoli komunitě. Jsme veřejné a zdarma přístupné fórum. Jako provozovatelé zde také můžeme (dokonce musíme) nastavovat určitá pravidla. Jak jsem psal, máte tu svobodnou volbu diskutovat jinde. My jsme fórum primárně o zbraních a střelbě.
Díky.

Uživatelský avatar
paza
Příspěvky: 988

Příspěvek#9 » stř 3. srp 2016, 19:26

to audis:

No a když je to tak hrozné a pokrytecké, tak proč si neuděláš svůj spravedlivý a všem a všemu bez cenzury a omezování přístupný web a zahazuješ se tady, kde to je jen a jen samá křivda a neschopnost????????????

Uživatelský avatar
audis
Příspěvky: 2967

Příspěvek#10 » stř 3. srp 2016, 19:38

Pointa mého prvního přísvěku byla "desetiminuty korekcí, mapa 2x nic. Zbytek je vata méně podstatná.

Ani vysvětlení proč mapa aktualizována nebyla, nevysvětito, proč korekce jsou kulervouce rychlé.

hele, mně to jedno. zaujal mě příspěvek v této sekci, opět rychle zamčený dnes odpoeldne. (detaily neznám, zaujalo mě opět rychle zamčeno). proto jsem stvořil toto téma z (mobilu).

kdybyste napsali něco ve smyslu " na mapu ted měsíce kašlem, nemáme čas, korigujeme příspěvky dobře i špatně", vypadalo by hodně blbě, ale stále lépe.

závěr: kam směrujete?
Naposledy upravil(a) audis dne stř 3. srp 2016, 19:44, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
audis
Příspěvky: 2967

Příspěvek#11 » stř 3. srp 2016, 19:38

paza: vtipnej pokus o nic.

Uživatelský avatar
marinakus
Příspěvky: 4543

Příspěvek#12 » stř 3. srp 2016, 19:48

audis : Pokud myslíš ten vtipný příspěvek na téma sebevražda střelnou zbraní, tak mi vůbec nevadí, že to MarK skoro ihned utnul. A jeho práce na fóru je podle mě nezištná a nedoceněná. Navážet se zrovna do něj považuji za totální hloupost.
Teď klidně můžeš do mě.

Uživatelský avatar
audis
Příspěvky: 2967

Příspěvek#13 » stř 3. srp 2016, 19:56

asi to je ono. nevím nehledám to. prostě založeno a killnuto dnes odpoledne v této sekci. - rychlovka. ale v tom není pointa mého sdělení od začátku. Pointa je (opakuji se ) "desetiminuty korekcí, mapa 2x nic měsíce.

Jestli to bylo nějaké labůžo, tak to asi killnout chtělo v prvotní sekci. Nečetl sjem to. Ale v této sekci se tazatel ptal, co na tom bylo špatně a byl killnut metodou "veta".
Naposledy upravil(a) audis dne stř 3. srp 2016, 19:59, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3264
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#14 » stř 3. srp 2016, 19:57

audis: Detaily neznáš, ale přesto tě to podivuje. K zamčenému tématu můžu jen podotknout, že návody na nejspolehlivější sebevraždu střelnou zbraní tu také nepotřebujeme, na to jsou určitě vhodnější weby. A přispěvatele, který nám hned ve svém druhém příspěvku na fóru doporučí, aby se moderátoři zastřelili, tu také oželím. EDIT na tvůj edit: Mimochodem - neptal se v této sekci, ptal se ve špatné sekci, ze které jsem to přesunul kam to patří. A ano, poté co začal s urážkami a výzvou, abychom se zastřelili, dostal okamžitý ban. Nevím, proč řešíš jiného uživatele, když jsi ani neviděl, o co se jedná, ale navážíš se kvůli tomu do moderátorů.

Co se týče té střelnice - že je uzavřená je na té stránce uvedeno už dlouho. Mazat ji úplně nechci, protože se občas stane, že o zavřené střelnici někdo zaslechne a pak po ní pátrá - je lepší když se dostane k informaci, že byla zrušena. Ale uznávám, že by to bylo třeba v systému nějak zvýraznit, aby to nemátlo. Snad se k tomu brzy dostanu. Stejně jako k mnoha dalším čekajícím věcem. Poslední týdny pracuju hlavně na vylepšeních pro LOSí web, po delší době kdy jsem neměl čas vůbec na nic. Bohužel se nedá vše stihnout naráz.

A zásahy na fóru jsou rychlejší (což je po celé diskusi zřejmě co tě nejvíce zajímá), protože s moderováním naštěstí pomáhá více lidí. A přesto se někdy najdou naopak stížnosti, proč moderátor nezasáhl rychleji...

Závěrem snad jen můžu říct, že tu je každý slušný diskutující vítán, ale pokud se mu tu nelíbí, naštěstí ho nikdo nedrží. Jestli máš chuť se hlavně hádat (asi to s tvým časem nebude tak zlé), tak to zkus raději jinde.
Opět děkuju za pochopení.



vgj
Příspěvky: 605

Příspěvek#15 » stř 3. srp 2016, 20:00

audis: Každý má jiné vnímání vhodnosti příspěvku. Oba dle Tvého problematické byly i pro mne na hraně.
A že MarK občas moderuje, nebo nedej bože diskutuje a nemaká a úpravách webu nebo jeho obsahu. To je snad pochopitelné. Taky někdy mám silnou nechuť šáhnout na kód, nebo na příkazovou řádku, a všechny logy a troubleshooting je v ten okamžik tak fuj... že se nedostanu ani k práci na nepracovních projektech, které mi měsíce stojí.. a třeba po týdnu bez počítače něco sfouknu za noc.

Stěžovat si na to, že hlavní autor, programátor i moderátor nemaká na úpravách, ale dovoluje si moderovat, nebo jen tak pokecat o zbraních... místo aby vylepšoval, upravoval, aktualizoval... to fakt není fér.
Pod zátěží komerčních projektů nebo práce prostě nemusí být v psychickém rozpoložení, na to dělat vše co by tento web mohl potřebovat. Ale může se chovat jako běžný uživatel, nebo moderátor... s tím že subjektivně cítí, že něco na tomto webu prostě nechce.

MarK: Díky, že máš sílu to takto dlouho táhnout. A užívej si svého dítka občas jen rekreačně.. z té přední strany webu.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů