Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- TREW
Příspěvek#136 » stř 3. srp 2011, 21:54
Tak to je dobrej nápad, to páratko mne nenapadlo, určitě vyzkouším. Možná tím vylepším i Scarabea, byl jsem s ním střílet v podvečer se sluníčkem proti očím a byla to úplná katastrofa...
Co fotečka nebyla by? Možná i typ číslo odstínu barvy, abych šel najisto. Díky.

Co fotečka nebyla by? Možná i typ číslo odstínu barvy, abych šel najisto. Díky.
- Bruno
Příspěvek#137 » stř 3. srp 2011, 23:30
Je to malá ( lahvička ) z umělé hmoty.Na ní je napsáno - AGAMA -BARVA ČERVENÁ REFLEXNÍ.Doba zaschnutí 15 minut.
Cena 36 kč.Fotku bych musel udělat,ale myslím že ta barva na mušce nebude moc na fotce vidět.Zkusím to,a když se to povede,dám to sem.Jak jsem už napsal,mám ty lepší párátka.jak jsou špičaté z obou stran.Mušky takhle dělám už delší dobu.Nanesu kapičku na mušku, a hlaveň,kterou mám vyndanou ze zbraně pak postavím muškou dolů..Já to nechávám 2 hodinky schnout,ať barva pořádně zatvrdne.Potom to omrknu,a když je potřeba tak tam barvu ještě přidám.U Makarova,kde je hlaveň pevně uložená,stáhnu závěr.Tam mušku udělám stejně,a závěr také postavím.Mě teda vyhovuje červená.To jsem ale už napsal výše.Je možné,že někomu bude vyhovovat jiná barva.
Cena 36 kč.Fotku bych musel udělat,ale myslím že ta barva na mušce nebude moc na fotce vidět.Zkusím to,a když se to povede,dám to sem.Jak jsem už napsal,mám ty lepší párátka.jak jsou špičaté z obou stran.Mušky takhle dělám už delší dobu.Nanesu kapičku na mušku, a hlaveň,kterou mám vyndanou ze zbraně pak postavím muškou dolů..Já to nechávám 2 hodinky schnout,ať barva pořádně zatvrdne.Potom to omrknu,a když je potřeba tak tam barvu ještě přidám.U Makarova,kde je hlaveň pevně uložená,stáhnu závěr.Tam mušku udělám stejně,a závěr také postavím.Mě teda vyhovuje červená.To jsem ale už napsal výše.Je možné,že někomu bude vyhovovat jiná barva.
- Bruno
Příspěvek#142 » pát 5. srp 2011, 17:25
Omlouvám se.Úplně první obrázek Beretty,který jsem sem dal,má na střence v pravo dole černou skvrnu.Vypadá to jako kaz na střence.Ve skutečnosti tam nic takového není.Chtěl jsem sem dát obrázek,který je lépe osvětlený,No a povedlo se mi sem dát
obrázek dvakrát.Nejsem zrovna nováček na počítači,ale za Boha jsem nedokázal jeden z obrázků vymazat.Poraďte jak se to dělá.Dík.
obrázek dvakrát.Nejsem zrovna nováček na počítači,ale za Boha jsem nedokázal jeden z obrázků vymazat.Poraďte jak se to dělá.Dík.
- Patrik
- Bruno
Příspěvek#145 » ned 7. srp 2011, 15:41
Pánové,tak jsem si dnes byl vystřelit z Beretty.Vystřelil jsem 100 nábojů Geco.Uzavřená střelnice,vzdálenost 15 metrů.Terč Mezinárodní pistolák.Prvních 50 ran mířenka.35 zásahů z padesáti v deviítkovém kroužku.Počet desítek a devítek,jedna ku dvěma. Dalších 50 nábojů,rychlopalba,vzdálenost kolem osmi metrů.První vystřel-náboj v komoře,a snaha o co nejrychlejší vytažení z opaskového pouzdra.Při vytahování jsem natahoval kohout.Vysypal jsem všech osm nábojů na terč.Potom jsem zkoušel vždy dvě rány.Ruku jsem spustil podél těla,a opět rychle ruku zvedl,a opět dvě rány.Je pravda,že tu rychlopalbu jsem už nacvičoval.Vše v černém.Ani jeden zásah v bílém.Vím,vzdálenost nebyla moc velká.Ona ta pistolka není také žádná terčovnice
Tento příspěvek jsem napsal proto,že ta pistolka za ty peníze ,je zkrátka bezvadná.Samozřejmě žádný selhač.Beretta je zkrátka bezva.To se ale už opakuji.Za jinou dvaadvacítku v téhle velikosti bych neměnil ani za nic.
Tento příspěvek jsem napsal proto,že ta pistolka za ty peníze ,je zkrátka bezvadná.Samozřejmě žádný selhač.Beretta je zkrátka bezva.To se ale už opakuji.Za jinou dvaadvacítku v téhle velikosti bych neměnil ani za nic.
- TREW
Příspěvek#147 » čtv 25. srp 2011, 11:48
TREW píše:Už rozumím, přišlo mi 8 jak 8, ale šlo spíše o pohyb závěru tlakem ruky nebo výstřelu. Ani nevím, jestli jsem zkoušel střílet za sebou 9 nábojů tj. nabít si 8 + 1, Berettku nosím jen na střelnici, takže dám do zásobníku max 8, natáhnu rukou a střílím. Vyzkouším a napíšu jak to dopadlo. Jinak dále trvá maximální spokojenost
Opakovaně vyzkoušeno a stále bez selhání

- Bruno
- Bruno
Příspěvek#150 » pát 26. srp 2011, 17:14
Ano plně souhlasím.Viděl jsem pořad,kdy použili Walthera PPK ráž 7,65.Ten se při použití zasekl.Jednalo se o pořady,kdy Mossad naháněl po světě nacistické vrahy,a používali zmíněné Walthery.Potom kvůli spolehlivosti přešli na Bertty ráže 22.Ano jako zabijácká zbraň je dostačující,a spolehlivá.
Četl jsem na jiných Fórech,že Walther PPK trpí vzpřičováním nábojů při podávání a nedovíráním závěru.To Beretta nedělá.
Četl jsem na jiných Fórech,že Walther PPK trpí vzpřičováním nábojů při podávání a nedovíráním závěru.To Beretta nedělá.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí