05.09.2020 - Závod LOS: Mistrovství ČR LOS 2020

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení



coffee
Vedení LOS
Příspěvky: 853

Příspěvek#46 » pát 10. črc 2020, 15:26

Nenech se tím odradit. Ona to rada probrala a většinový výsledek je takový jaký je. K veřejným komentářům se raději vyjadřovat nebudu. Jako většinou ve společnosti se menšina podřizuje většině (nebo by to tak mělo být, ve světle událostí po světě je to asi zastaralý názor).
Při svých letech už jsem nad věcí a chápu, že leckomu asi brání v osobním rozletu. Jde o to, že zájem jednotlivce nemůže přesahovat zájem společnosti, a tomu tak u velké části požadavků v různých vláknech toho fóra je. LOS má být pro širokou veřejnost a ne pro uspokojení ambicí jednotlivců. To jsem vždy hájil a hájím. Takže nedej na "křiklouny", ona je důležitá ta mlčící většina, i když by jí bylo potřeba někdy slyšet.

Prcek píše:Chlapi, to je teda dobrej chaos. Vidět to pohledem člověka, který měl v úmyslu se přidat do LEXu a chodit na LOSy, tak teď váhám. Asi bych si řekl, co to je za bandu, která se neumí ani domluvit na základních věcech. Co se jako vedení, Rada LOS sejít a probrat to osobně, než vše řešit tady, nešlo by to? Možná by bylo fajn, kdybychom my, řadoví členové LEXu a účastníci závodů, dostali konečnou informaci za celé vedení. Jasnou a odsouhlasenou všemi. Díky moc ;)


PaF: Jako ředitel LOS si nemusím chodit pro povolení k prezidentovi LEX v provozních záležitostech.

PS. Rada LOS stejně končí, tak tomu dejte trochu čas. ;)

Uživatelský avatar
cmk
Vedení LOS
Příspěvky: 2231

Příspěvek#47 » stř 15. črc 2020, 12:36

Hele, chlapi, je Vám jasné, že "zrušení poháru" ve skutečnosti znamená pouze "na MČR si zkrátíme udělování cen o 10 minut a 12 lidí nedostane Pohárek od Bauera po 100 Kč"?
Já taky závodil, chtěl jsem pohár vyhrát a vyhrál. Několikrát. Ale proboha, já to dělal kvůli tomu chlapskému pocitu z vítězství. Jo, Pohár 2020 se ruší (osobně na to nemám ani pozitivní, ani negativní názor). Ale pokud to někdo děláte fakt proto, abyste se umístili co nejvýše (což je věc, na které není nic špatného), tak se pro Vás nic nemění. Pokud to někdo děláte pro tu nádobu s nalepeným štítkem, dejte vědět, já Vám ji nechám vyrobit.



Prcek
Příspěvky: 291

Příspěvek#48 » stř 15. črc 2020, 12:46

Kde se pod to můžu podepsat? :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:



coffee
Vedení LOS
Příspěvky: 853

Příspěvek#49 » stř 22. črc 2020, 19:19

Zkuste se věnovat tématu, které se jmenuje Mistrovství ČR LOS. Příspěvky bez informační hodnoty jsou dle pravidel fóra odstraněny. Diskuze a polemiky si veďte v jiných částech fóra.

Děkuji za spolupráci.



PaF
Příspěvky: 877

Příspěvek#50 » stř 22. črc 2020, 19:48

Za spolupráci?
A jak může být mimo téma diskuze o Poháru, když je to podle Tebe o kvalifikaci na M ČR? Navíc jsi tohle téma do vlákna Mistrovství ČR LOS zavedl Ty, Pavle. A diskuzi se mazáním příspěvků jen vyhýbáš. Ale fajn, teď ses k tomu aspoň přihlásil. Do teď mizely příspěvky bez jakékoliv autorizace.

Korektní admin by nové téma oddělil a otevřel je tam, kde dle jeho názoru patří. Jak jsem Ti mimochodem sám navrhoval. Mazání a neochota k diskuzi jsou zneužitím pozice. Admina i ředitele LOS, bohužel.



jjjhe
Příspěvky: 109

Příspěvek#51 » čtv 23. črc 2020, 10:01

Tak z jiného soudku, Covid případů začíná zase přibývat a prosakují informace, že budou zase od září restrikce na shlukování lidí apod. Chápu, že je to organizačně asi dost náročné, ale nestálo by za to, přesunout konání MČR na konec srpna? Sice se tu plodně diskutuje o poháru, ale taky je možné, že žádné MČR ani nebude.



Prcek
Příspěvky: 291

Příspěvek#52 » čtv 23. črc 2020, 10:33

Si nejsem jistý, jestli by se nemusela kvůli tomu měnit pravidla, ročník končí posledním srpnem a jsou lidi, kteří spoléhají na to, že 6. kvalifikační závod odstřílí poslední srpnový víkend. Pokud se tedy toto nezměnilo, nějak se ztrácím :lol: Ale jinak je pravda, že situace směřuje k omezením, to je fakt.



Číkus
Příspěvky: 17

Příspěvek#53 » čtv 23. črc 2020, 16:56

Prcek> Na co měnit pravidla? Ta pro ředitele LOSu přeci nejsou závazná, může si dělat co se mu zachce. A už vůbec si nemusí chodit pro povolení k prezidentovi LEXu.



PaF
Příspěvky: 877

Příspěvek#54 » čtv 23. črc 2020, 19:03

Ano, mohlo by to tak v kontextu chování ředitele LOS vzhledem k Poháru 2020 vypadat...

Ale pozor, jeho oprávnění změnit operativně termín Mistrovství ČR v souvislosti s koronavirem bych vnímal jako provozní záležitost, ve které by mohlo být jeho rozhodnutí klidně autonomní. Případně zrušit M ČR by naopak mělo spíš vedení LEXU, pokud by bylo zcela nereálné je uspořádat. Ale to snad zatím nehrozí...



lekar.t
Příspěvky: 202

Příspěvek#55 » čtv 30. črc 2020, 21:33

Od konce covid 19 se snazim dosahnout Qvalifikaci na MCR 2020.
Ted nevim jestli to ma cenu?
Bezne bylo v poslednich letech naplneno z 75% max 90‰.
V letech predchozich s predchozim reditelem bezne cca 95‰ a to nebyli takove ceny.
Bude uprava qvalifikace?
Reakce LEXu na soucasny stav?

Uživatelský avatar
cmk
Vedení LOS
Příspěvky: 2231

Příspěvek#56 » čtv 30. črc 2020, 22:30

Hele, opravdu si nekdo myslite, ze pokud od 1.9. prijdou zase vetsi omezeni, ze udelat zavod 29.8. je rozumne? To jako 29.8. tu bude jeste bezpecno a 1.9. uz nebezpecno?
Nebylo by to stejne, jako ze na jedne zastavce vlaku musim nastoupit s rouskou, ale mezi zastavkama ji muzu sundat a pak byt bez ni? Chlapi neblbnete. Copak potrebujeme nejakyho draba nad sebou, aby nam rikal, co je a neni dobre a bezpecne? Pokud se bude situace jasne zhorsovat, tak klidne nepojedu, i kdyby to nebylo zakazane. A je jedno, jestli to bude o tyden drive ci pozdeji. A naopak, pokud se graf zase zlomil z konvexniho na konkavni, tak bych (pokud bych byl poradatel) dokazal prudit hygienu, abych z ni dostal podminky, za jakych to lze usporadat. Konec koncu me ceka jeste vetsi zavod o 14 dni pozdeji. Taky zatim vim hovno... A co s tim muzu delat? Nic. Cekat. A doufat, ze se to tam ci onam zlomi zavcasu. Coz ale neznamena 1, asi ani ne 2 tydny rezervy, ale nejmene 4.

Co se tyce Lexu - predstavenstvo se odjakziva snazilo nes*at rediteli do prace. Maximalne se dohodly nejake obecne principy, kam to smerovat, pripadne nejake organizacni drobnosti. Ale LOS byl, je a bude vzdy o rediteli v tom, ze on je jmenovan (a on si vybere radu), on ma v podstate veskerou moc a take veskerou zodpovednost za rizeni (za ty prachy - za 15 let, co je LOS LOSem se vsem reditelum za reditelovani vyplatilo celkem 0 Kc). A neumim si predstavit, ze by to bylo jinak. Jak by 7 teoretiku kecalo do prace nekomu, kdo kazdy den neco resi, od vyroby medajli, posilani tercu, reseni stiznosti a problemu, aby si nakonec na forech precetl, jakej je to vul (a to nevztahuju jen na tuhle diskuzi a na tohoto reditele - to vztahuju i na vsechny podobne predchozi).

Ja verim, ze pokud se ke konci sezony ukaze, ze je mala zaplnenost, prijde se na zpusob, jak zavod regulerne naplnit. Podminky nejsou zasadne jine, nez byly pred 5-10 lety a zavodu je i pres Coronu vice.



Číkus
Příspěvky: 17

Příspěvek#57 » sob 1. srp 2020, 20:43

coffee píše:Kvalifikace MČR LOS
Na MČR se kvalifikují všichni, kteří splní výše uvedené podmínky a pokud do 1.8.2020 nebude registrovaný dostatečný počet RO, tak kvalifikovaným na MČR se stává i ten, kdo se přihlásí jako rozhodčí, zároveň je jmenovaným rozhodčím LOS a zúčastnil jako rozhodčí nejméně 6 závodů v ročníku 2020.

Dnes je 1.8.2020 a je registrováno přesně 0 rozhodčích. Nebyla tato podmínka zbytečná, když se registrace otevírá až 5.8.2020?



coffee
Vedení LOS
Příspěvky: 853

Příspěvek#58 » úte 4. srp 2020, 19:28

Do konce ročníku jsou 2 kvalifikační pohárové závody a aktuálně je kvalifikováno 95 střelkyň a střelců.
Připomínám kvalifikační podmínky:
- divize PI a MPi - dosažení výsledku min. 50 % nejméně na 6 závodech ročníku 2020
- divize Re a MRe - účast min. na 4 závodech ročníku 2020
- kategorie Ženy - účast min. na počtu závodů ročníku 2020 dle kvalifikačního kritéria pro danou divizi.

Uživatelský avatar
g-relax
Příspěvky: 557
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#59 » stř 5. srp 2020, 22:39

Pistole RM380 včetně Crimson Trace střenek s integrovaným laserem od nového hlavního partnera Cairo CZ, spol. s r.o.

Obrázek
Obrázek



Randy
Příspěvky: 1

Příspěvek#60 » čtv 6. srp 2020, 16:16

Dobrý den, mohu poprosit o doplnění propozic o číslo účtu, kam platit startovné? Děkuji

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 12 hostů