CZ Shadow 2

Letec 12

Příspěvek#1381 » pon 2. pro 2024, 19:57

Je to možná hloupé, ale ta leštěná hlaveň se mi opravdu líbí a doufám, že to není jediné pečlivě opracované místo. U sportovního provedení mi ani nevadí, že tam není lišta pro příslušenství. Jsem zvědav, kdy bude v na pultech.

Jarda.Jezek

Příspěvek#1382 » pon 2. pro 2024, 20:55

Na pultech je.

Jan Kapoun

Příspěvek#1383 » ned 5. led 2025, 20:53

Ahoj, pořád čekám kdo napíše první zkušenosti s verzí Target, a stále nic :D. Měl to už někdo v ruce? Verzi 6" jsem našel k prodeji zcela zřídka. Pistole se mi docela líbí, je i za dobrý peníz. Nicméně by to chtělo nějaké zkušenosti. Děkuji za každý příspěvek :)

Willi3288

Příspěvek#1384 » pon 6. led 2025, 13:15

Target.jpg
Ahoj. Mám ji v 6" více jak měsíc. Vystříleno cca 300 ran. Zkušenosti jen pozitivní. Spoušt plně stavitelná, musí se po nastavení zalepit, tedy aspon je tak uvedeno v návodu. Střenky až koušou do ruky, takže budou držet i ve zpocené ruce. Protože mám i TS2 ve verzi green, tak za mě Target určitě lepší.
Při spouštění, vzhledem k délce hlavně, neodpustí žádnou chybu. Není problém to na klasiku terč při 25 m udržet minimálně v devítkách. A pro mě překvapení, pocitově lépe ji chutnají 7,5 gr., než 8 nebo 9 gr,
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Letec 12

Příspěvek#1385 » pon 6. led 2025, 21:34

Mám pár otázek
Jak funguje to nové vykrojení v lučíku
Jsou rukojeti na TS2 i novém modelu stejné?
Jsou stené i odpory pružin na závěru?
Dík

Jarda.Jezek

Příspěvek#1386 » pon 6. led 2025, 22:49

Podbrusy lučíku jsou super. Rozdíl úchopu je znát a k lepšímu.

Rukojeť S2 (i S2T) je užší než TS2. Pro větší štíhlé dlaně a prsty je potřeba použít palmswell střenky, ty standardní jsou ploché a tenké.

Pružina... Těžko říct, mohla by být i horší.

Hlavní výhoda je spoušť a cena. Kdo chce 6", je to dobrá volba. Hlavně vzhledem k ceně.

Willi3288

Příspěvek#1387 » úte 7. led 2025, 11:36

Jarda.Jezek za mě odpověděl. Ano střenky jsou štíhlejší a možná se proto i lépe drží (pokud člověk nemá pracky jako medvěd). To samé i to vykrojení lučíků pomáhá lepšímu úchopu. Pružiny jsem neřešil. Je tam originál a myslím, že funguje dobře. Na TS mám DPM. Za mě je největším pozitivním překvapení právě ta spoušť, kde si každý najde to svoje.

Government

Příspěvek#1388 » úte 7. led 2025, 19:17

Já vám taky ďekuji za cenné informace.

Jarda.Jezek

Příspěvek#1389 » úte 7. led 2025, 19:30

Kdybych takovou nějakou pistoli chtěl, tak S2T je můj favorit, hlavně kvůli relativně nízko stanovené ceně. Kdybych chtěl S2, tak si rád za S2T připlatím. Prostě podle mě v dané ceně konkurenci nemá. Kdyby někdo chtěl ještě trochu připlatit a byl ochoten se spokojit jen s 5", Arma Zeka je lepší.

Jan Kapoun

Příspěvek#1390 » stř 8. led 2025, 13:22

Willi3288 píše:
Target.jpg
Ahoj. Mám ji v 6" více jak měsíc. Vystříleno cca 300 ran. Zkušenosti jen pozitivní. Spoušt plně stavitelná, musí se po nastavení zalepit, tedy aspon je tak uvedeno v návodu. Střenky až koušou do ruky, takže budou držet i ve zpocené ruce. Protože mám i TS2 ve verzi green, tak za mě Target určitě lepší.
Při spouštění, vzhledem k délce hlavně, neodpustí žádnou chybu. Není problém to na klasiku terč při 25 m udržet minimálně v devítkách. A pro mě překvapení, pocitově lépe ji chutnají 7,5 gr., než 8 nebo 9 gr,

Díky za užitečné informace. Ještě bych se chtěl zeptat kde jsi kupoval? Zatím mi prodejci říkali že není oficiálně v prodeji a nevědí kdy jim je dodají. Chtěl jsem si ji alespoň zatím osahat.

Willi3288

Příspěvek#1391 » stř 8. led 2025, 14:12

Jan Kapoun píše:
Willi3288 píše:
Target.jpg

Díky za užitečné informace. Ještě bych se chtěl zeptat kde jsi kupoval? Zatím mi prodejci říkali že není oficiálně v prodeji a nevědí kdy jim je dodají. Chtěl jsem si ji alespoň zatím osahat.

Byla to ve své podstatě náhoda. Byl jsem si pro něco jiného v jedné známé pardubické prodejně. Viděl jsem tam krátkou pod sklem, tak jsem se zeptal na dlouhou. Byla mi přinesena a jakmile jsem ji vzal do ruky, tak jsem věděl, že ji budu chtít. Rychle přes datovku nákupko a druhý den se modlit, aby nebyl někdo rychlejší. Nebyl. Jak jsem se dozvěděl, podařilo se jim naskladnit 2 ks, první zmizel hned první den a já bral druhý jen o den později.

audis

Příspěvek#1392 » stř 8. led 2025, 18:35

Zpět na