CZ 75 BD
-
Satran Michal - Příspěvky: 34
- Satran Michal
Příspěvek#1 » ned 31. bře 2013, 22:15
Zdravím,
mám prosbu, koupil jsem pistoli, jsem čerstvý držitel ZP a stačil jsem teprve 2x střílet. Střílí se báječně, akorát se trefuji na terči neustále na levou stranu terče...
Nebyl by prosím někdo ochotný ji vyzkoušet a naklepat tak, aby střílela tak jak má?
Jsem ze Slaného.
Děkuji moc,
M.S.
mám prosbu, koupil jsem pistoli, jsem čerstvý držitel ZP a stačil jsem teprve 2x střílet. Střílí se báječně, akorát se trefuji na terči neustále na levou stranu terče...
Nebyl by prosím někdo ochotný ji vyzkoušet a naklepat tak, aby střílela tak jak má?
Jsem ze Slaného.
Děkuji moc,
M.S.
-
mir-e-czech - Příspěvky: 45
- mir-e-czech
Příspěvek#9 » ned 9. bře 2014, 00:00
Zdravím, nechci zakládat nové vlákno, tak snad to mohu umístit sem. Týká se to samozřejmě CZ 75 BD. Budu kupovat mírně jetou zbraň (nenošená, nastříleno přibližně 500 ran, 3 roky stará, 1. majitel, doklad o koupi, velmi zachovalá), samozřejmě po prohlédnutí a případném nástřelu. Jen mi vrtá hlavou fotka hlavně, kterou naleznete v odkazu. Je vše v pořádku, nebo o hlaveň nebylo postaráno tak, jak by mělo? Proč se ptám, většinou jsou hlavně hezky vyleštěné, ale co jsem koukal, tak u CZ 75 BD je to celkem běžné, že má hlaveň takovýto povrch. Říkám si, že důležitější je, jak vypadá uvnitř, ale radši se zeptám. Za zeptání nic nedám.
Díky
Odkaz:
https://www.dropbox.com/s/hfwswxrx9tr2x ... %C5%88.JPG
Díky
Odkaz:
https://www.dropbox.com/s/hfwswxrx9tr2x ... %C5%88.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- sided
-
donovanstangiano - Příspěvky: 165
- donovanstangiano
- mobil-man
-
mir-e-czech - Příspěvky: 45
- mir-e-czech
Příspěvek#14 » pon 10. bře 2014, 13:22
Pánové, díky za reakce.
Jen pro doplnění posílám další fotky. Jedná se zbraň z místního bazaru. Nechci se vůči prodejci chovat nějak nekorektně. Hledám názor zkušenějšího a chci mít co možná nejvíce informací před osobním setkáním a případnou koupí. Podle těla a závěru mi přijde, že by mohla mít +/- 500 ran za sebou. Že si prodejce nevymýšlí. Zbraň je kupovaná v roce 2011.
Jen pro doplnění posílám další fotky. Jedná se zbraň z místního bazaru. Nechci se vůči prodejci chovat nějak nekorektně. Hledám názor zkušenějšího a chci mít co možná nejvíce informací před osobním setkáním a případnou koupí. Podle těla a závěru mi přijde, že by mohla mít +/- 500 ran za sebou. Že si prodejce nevymýšlí. Zbraň je kupovaná v roce 2011.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Zajdaz
Příspěvek#15 » pon 10. bře 2014, 17:58
Těch 500 vystřelených nábojů má určitě, když jsem psal tu nabídku, tak jsem to odhadl. Ale jak vidím, když se tu jen podle nevalné kvality fotek určuje, kolik má zbraň nastříleno, tak jsem si dal tu práci, abych si spočítal, kolikrát jsem s ní byl na střelnici, a vystřílel jsem z ní maximálně 1000 nábojů a to to beru s velkou rezervou. Většinou jsem vystřílel jednu nebo dvě krabičky, a na střelnici jsem byl za těch 2,5 roku asi desetkrát. Chyba, měl jsem si to psát, abych příště věděl na náboj přesně, kolik měla ran...
Údržbu jsem dělal po každé střelbě! Vyčištění vnitřku hlavně takovou čistící sadou, co jsem si koupil při nákupu zbraně ve Zbrojovce, následně očištění ostatních částí zbraně suchým hadříkem a nezbytné důkladné přetření hadříkem navlhčeným v oleji, včetně vnějšího povrchu hlavně... jestli to je takhle špatně, pak pan prodavač v obchodě Zbrojovky v Praze ze mně udělal vola.
Údržbu jsem dělal po každé střelbě! Vyčištění vnitřku hlavně takovou čistící sadou, co jsem si koupil při nákupu zbraně ve Zbrojovce, následně očištění ostatních částí zbraně suchým hadříkem a nezbytné důkladné přetření hadříkem navlhčeným v oleji, včetně vnějšího povrchu hlavně... jestli to je takhle špatně, pak pan prodavač v obchodě Zbrojovky v Praze ze mně udělal vola.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí