Koupě plastové pistole

Glock a spol.

Jarda.Jezek

Příspěvek#61 » pát 9. srp 2024, 16:02

Přidej si Caniky - model Elite Combat. Sice nechceš subkompakty, ale podívej se klidně i na Elite Sub. Jde krásně nosit a je ještě přiměřeně příjemná na střelbu. Můžu půjčit vyzkoušet na Avimu v Praze.

MRBLUE

Příspěvek#62 » pát 9. srp 2024, 17:01

Glock 48 MOS

kolombo

Příspěvek#63 » pát 9. srp 2024, 19:11

Já mám Walther PDP, spokojenost :-)

Henry

Příspěvek#64 » pát 9. srp 2024, 19:37

Jak již bylo zmíněno Glock 48 by mohla byt dobrá volba.

antonspelec

Příspěvek#65 » ned 11. srp 2024, 07:31

FiBe píše:Požadované vlastnosti
- kompakt
- SF
- 9L
- příprava pro kolimátor

- CZ P-10C OR
- Glock 19 Gen4/5 MOS
- Heckler & Koch SFP9 OR
- Walther PDP Compact 4"

Mam zkusenost s vyse uvedenymi pricemz G19 jsem dokonce vlastnil, ale jelikoz jsem si na nej nezvykl, tak sel z domu. Z CZ a H&K jsem strilel, neb to meli (v pripade CZ) a maji (v pripade HK) kamaradi. Ani z jedne se mi dobre nestrilelo.

Kdyz prisel Walther PDP, zkusil jsem ho v krame nasucho a byl jsem z nej tak nadsen, ze jsem ho sel zkusit i na strelnici. Tam uz to takova slava nebyla, hlavne spoust mi nesedla. Taky jsem si rikal, ze pockam, az se vychytaji porodni bolesti (a ze nejake byly, viz OR desticka). No a pak prisel PDP Pro a bylo jasno. Ta zbran je pro me jak delana…na plastak bez kladiva super spoust, se kterou se nekdy trefim dokonce i ja se svyma volsovyma prackama…z meho pohledu nejlepsi checkering (drsny tak akorat)…vymenitelne hrbety, kde si presne nastavim uchop (mam kostene ruce a dlouhe prsty) a ve verzi Compact 3 zasobniky po 18 ranach u pistole.
Navic Holosun ma primo pro ni urceny kolimator, takze neni potreba menit fabricka pevna miridla. Asi ho casem taky poridim.

Jedine, co mi na vadi, je vetsi uskakanost pri strelbe. Ale to se da castecne eliminovat spravnym uchopem.

Za sebe doporucuju vsechny nekde zkusit na strelnici a az pak se rozhodnout.

Mnoho zdaru pri vyberu!

Murphy

Příspěvek#66 » úte 27. srp 2024, 13:44

FiBe píše:
Požadované vlastnosti
- kompakt
- SF
- 9L
- příprava pro kolimátor

- AREX Delta 2 M/X OR
- CZ P-10C OR
- Glock 19 Gen4/5 MOS