Sig Sauer P-320
Glock a spol.
- Gimpel
Příspěvek#363 » čtv 7. lis 2024, 22:53
Zalovil jsem ve svých materiálech. Již nějaký roček ten, mám poznámku, že Sig P 320 tehdy sto výstřelů, co vůbec neměly být odpáleny.
Zároveň se mi vybavuje, že kolem tohoto má být celá hromada podaných žalob.
Předmětnou zbraň jsem nikdá fyzicky ni neviděl, že za sebe se k věci nevyjadřuji.
Zároveň se mi vybavuje, že kolem tohoto má být celá hromada podaných žalob.
Předmětnou zbraň jsem nikdá fyzicky ni neviděl, že za sebe se k věci nevyjadřuji.
- Deternity
Příspěvek#365 » pát 8. lis 2024, 08:02
LordSalix píše:Na youtube je test s plastovým kladívkem. Klep - bum ... klep - bum ... a tady třeba jenom pokus s pádem na koberec - https://www.youtube.com/watch?v=hsljmVh-GFQ
tohle jsou prvni verze zbraně , to je vyřešenej problém
- xxviktor
Příspěvek#370 » pát 8. lis 2024, 10:45
Tak ono nejde jen o ty výstřely, ale prý to třeba prolezlo americkým tendrem i přes to, že ta pistole nesplnila vypsané podmínky, co se týče spolehlivosti (například při střelbě s HP). Prostě prý hodně podlezli cenu a teď se hojí na koncácích Ale je tam toho víc.
- Gimpel
Příspěvek#371 » pát 8. lis 2024, 11:00
...... ,,pokud to přežijeme "
Můj problém není to. Sám muset nositi P-320, relativně pohoda. Krom revolveru, již dávno nenabíjím patron do komory u ničeho. Vždy tasím s dynamickým napínáním závěru (škola SAS).
S israelskou nesouhlasím minimálně do chvíle, než mi někdo vysvětlí, že, proč a v čem lepší jest.
Osobně bych u předmětné nabité zbraně, nezlehčoval samostříl ten.
SAFETY FIRST = BEZPEČNOST PŘEDEVŠÍM
Můj problém není to. Sám muset nositi P-320, relativně pohoda. Krom revolveru, již dávno nenabíjím patron do komory u ničeho. Vždy tasím s dynamickým napínáním závěru (škola SAS).
S israelskou nesouhlasím minimálně do chvíle, než mi někdo vysvětlí, že, proč a v čem lepší jest.
Osobně bych u předmětné nabité zbraně, nezlehčoval samostříl ten.
SAFETY FIRST = BEZPEČNOST PŘEDEVŠÍM
-
Shotgun ED - Příspěvky: 44
- Shotgun ED
- Gimpel
Příspěvek#373 » pát 8. lis 2024, 18:08
https://youtu.be/F5YVOTCUy5g?si=8p0B0vjIXN3jgaSg
Vyhrábl jsem to v historii. Před časem shodou okolností potkal a se zájmem zkoukl. Nepíši moc společensky. Zas únava ta, jako skoro každý den již.
I se samostřílem Sig souvisí téma dobře.
Od začátku tasení zbraně, až po její nacílení či zamíření - jen jeden plynulý pohyb. Kdysi jsem učil (snad SAS styl), hned u pasu zadní nadhmat. Silové působení rukou na zbraň = střih. Je nabito. Zbývá tedy času moře, na realizaci obouručního úchopu. Pokud o něj stojíte. V bojové střelbě je však lepší.
Israelská škola (snad), bouchačku až před obličej zvednouti a teprve zadní nadhmat = dle mne kontraproduktivní ztráta času stran přiložení slabé ruky.
Třeba podařilo se mi, alespoň nepatrně předat něco. Dnes se to zadarmo holt nenosí. Zřejmě budu historický artefak ten a rád .
Vyhrábl jsem to v historii. Před časem shodou okolností potkal a se zájmem zkoukl. Nepíši moc společensky. Zas únava ta, jako skoro každý den již.
I se samostřílem Sig souvisí téma dobře.
Od začátku tasení zbraně, až po její nacílení či zamíření - jen jeden plynulý pohyb. Kdysi jsem učil (snad SAS styl), hned u pasu zadní nadhmat. Silové působení rukou na zbraň = střih. Je nabito. Zbývá tedy času moře, na realizaci obouručního úchopu. Pokud o něj stojíte. V bojové střelbě je však lepší.
Israelská škola (snad), bouchačku až před obličej zvednouti a teprve zadní nadhmat = dle mne kontraproduktivní ztráta času stran přiložení slabé ruky.
Třeba podařilo se mi, alespoň nepatrně předat něco. Dnes se to zadarmo holt nenosí. Zřejmě budu historický artefak ten a rád .
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí