Springfield Armory Echelon
Glock a spol.
- BananaJoe
Příspěvek#46 » ned 4. úno 2024, 14:33
Sarkafarka.Loupeznik píše:Zbraň hezká, jen asi s nákupem chvilku počkám, než kluci chorvatští vyladí ty rozpadající se zásobníky
Moc jsem to nezkoumal a viděl jen jeden případ na kanálu "Classic firearms"...je těch případů víc? Tam to byl tuším ten se zvětšenou kapacitou.
-
Sarkafarka.Loupeznik - Příspěvky: 555
- Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvek#47 » ned 4. úno 2024, 16:21
To BananaJoe: Ano, je toho víc a myslím že i v těchto případech šlo o ten s větší kapacitou(20ran tuším). Doražení do šachty a už to lítalo z šuplíku na zem. Mělo by stačit překontrolovat osazení, ale to by měli vychytat už v rámci výroby, ne aby si to každý kupující musel kontrolovat sám.
- BananaJoe
Příspěvek#48 » ned 4. úno 2024, 16:48
Sarkafarka.Loupeznik píše:To BananaJoe: Ano, je toho víc a myslím že i v těchto případech šlo o ten s větší kapacitou(20ran tuším). Doražení do šachty a už to lítalo z šuplíku na zem. Mělo by stačit překontrolovat osazení, ale to by měli vychytat už v rámci výroby, ne aby si to každý kupující musel kontrolovat sám.
Pravda, ale na druhou stranu má HS cenovou politiku spojenou s příslušenstvím rozumnou a další magy bych dokupoval stejně stnd. kapacity. Navíc předpokládám, že pokud je to notoricky známý fail, tak s případnou reklamací problém snad nebude. Spíš počkám na dobu, kdy k tomu seženu holster a ostatní příslušenství.
- W11
Příspěvek#49 » pon 5. úno 2024, 13:37
V USA se koncem roku objevily nové zásobníky s trochu jiným designem botky, takže problém je už asi vyřešen a k nám se snad dostanou už jen ty nové (asi, snad...)
Zdroj: https://www.reddit.com/r/SpringfieldArm ... _20_round/
Zdroj: https://www.reddit.com/r/SpringfieldArm ... _20_round/
- Danny_Z
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1115
- Jarda.Jezek
Příspěvek#58 » stř 13. bře 2024, 16:59
Taky jsem na něj před pár dny koukal a přišel mi jako za tu cenu přijatelná pistole. Líbí se mi rozebíratelnost do posledního kousíčku, i chod spoustě ujde, pružiny půjdou ladit, v ruce to držet taky jde, povrch je čistý... Páčka spouště by měla být lepší. Závěr by mohl být klidně trochu širší. Ale uši jsou super a úchopové důlky vzadu i vpředu zrovnatak. Výměna hřbetu bez nástroje, jen hřbet nedrží pozici, ale trochu cestuje nahoru a dolů. Zdrsnění taky fajn. Pistole příjemná a vzhledem k hmotnosti i nositelná.
Nenašel jsem na ní nic, kvůli čemu bych ji někomu rozmlouval. Snad jen, pečlivě si prohlédněte čelo závěru kolem vyústění zápalníku. Vypadá, že je obrobené stejně jako u H11 a to není vždy úplně rovně. Moc to nevadí, ale už jsem viděl od h11 nerovnoměrně otlučené nábojnice. Echelon, který jsem měl v ruce působil dojmem, že čelo je mírně vypouklé, ale ne křivé na jednu stranu.
Jak se chová při střelbě netuším, ale jsem si jist, že časem s ní někoho potkám, protože se bude asi prodávat dobře.
Nenašel jsem na ní nic, kvůli čemu bych ji někomu rozmlouval. Snad jen, pečlivě si prohlédněte čelo závěru kolem vyústění zápalníku. Vypadá, že je obrobené stejně jako u H11 a to není vždy úplně rovně. Moc to nevadí, ale už jsem viděl od h11 nerovnoměrně otlučené nábojnice. Echelon, který jsem měl v ruce působil dojmem, že čelo je mírně vypouklé, ale ne křivé na jednu stranu.
Jak se chová při střelbě netuším, ale jsem si jist, že časem s ní někoho potkám, protože se bude asi prodávat dobře.
- jajacob
Příspěvek#59 » ned 31. bře 2024, 13:39
Zdravim,
Echelon me zaujal a rád bych si ho zkusil, ale co jsem tak koukal, tak ještě není kde. Má ho někdo ochotný se někde sejít a udělat výměnu s mým PDP Pro SD na pár zásobníků? Chodím většinou do Kladna na Sítnou nebo někde v Praze (tam mám nachozeno jen Kapslovnu) taky není problém.
Případně jestli tu je někdo kdo měl v ruce obojí, tak by mě zajímaly dojmy
Echelon me zaujal a rád bych si ho zkusil, ale co jsem tak koukal, tak ještě není kde. Má ho někdo ochotný se někde sejít a udělat výměnu s mým PDP Pro SD na pár zásobníků? Chodím většinou do Kladna na Sítnou nebo někde v Praze (tam mám nachozeno jen Kapslovnu) taky není problém.
Případně jestli tu je někdo kdo měl v ruce obojí, tak by mě zajímaly dojmy
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX