Sig Sauer P-320

Glock a spol.

Bevola

Příspěvek#346 » pon 4. lis 2024, 22:32

Deternity

Příspěvek#347 » úte 5. lis 2024, 06:48

Taky mě to nasralo, dneska mam zavolat nějakému chlapkovi tam že to vyřešíme :D tak mu reknu ze chci vratit prachy :D Jak uz nekdo psal ty kolimatory od sigu tady nejsou bohuzel.

Poval

Příspěvek#348 » úte 5. lis 2024, 07:21

Ale praveze su, dokonca skladom :) , viz post vyssie od @Bevola.

Navrhujem rychlo predat/vratit Holosun a utekat do Lira... Neviem ako vychadza Holosun, ale s dostickou sa podla mna na 13k dostanes. A za 13k mas nadherny setup s moznostou co-witness - viz obrazok (mala by to byt presne tvoja zbran a red dot, co ma Lira skladom).

p320-with-red-dot.png

Holt, co sa tyka P320, asi je lepsie presurfovat toto forum, je malo obchodnikov, ktori skutocne vedia, co predavaju ;) .

A btw, popis ladania spuste, co tu vystrihol Bulls.eye je asi jeden z najlepsich, co som na internetoch nasiel...

Drzim palce s nakupom.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

faajn

Příspěvek#349 » úte 5. lis 2024, 09:24

Poval:
"Neviem ako vychadza Holosun, ale s dostickou sa podla mna na 13k dostanes." úplně to samé mě napadlo taky. Kdyby tam byl nějaký mega rozdíl tak by se snad i dalo nad Holosunem uvažovat, ale s tou deskou tě to vyjde i dráž.
Já už delší dobu pokukuju po Legion řadě....nejspíš X carry nebo x five. Takovou pistoli bych si ale osadil jen origo kolcem od sigu....i kdybych měl čekat rok ;)
Třeba když jsem se ptal na H&K MR308 tak čekačka 9-12 měsíců ;) Alespoň má člověk čas si to pořádně promyslet, pročíst fóra a našetřit peníze. :D

faajn

Příspěvek#350 » úte 5. lis 2024, 09:25

faajn píše:Poval:
"Neviem ako vychadza Holosun, ale s dostickou sa podla mna na 13k dostanes." úplně to samé mě napadlo taky.

Kdyby tam byl nějaký mega rozdíl tak by se snad i dalo nad Holosunem uvažovat, ale s tou deskou tě to vyjde i dráž.
Já už delší dobu pokukuju po Legion řadě....nejspíš X carry nebo x five. Takovou pistoli bych si ale osadil jen origo kolcem od sigu....i kdybych měl čekat rok ;)
Třeba když jsem se ptal na H&K MR308 tak čekačka 9-12 měsíců ;) Alespoň má člověk čas si to pořádně promyslet, pročíst fóra a našetřit peníze. :D

faajn

Příspěvek#351 » úte 5. lis 2024, 09:26

Sorry omylem jsem to tady hodil 2x :)

Deternity

Příspěvek#352 » úte 5. lis 2024, 09:42

Super diky za pomoc ten sig kolimator vypada super

wratko

Příspěvek#353 » úte 5. lis 2024, 13:09

Deternity

Příspěvek#354 » úte 5. lis 2024, 13:47

Stalo se to vubec nekdy nekomu jinymu nez policii ?

Bevola

Příspěvek#355 » úte 5. lis 2024, 14:58

:lol:

wratko

Příspěvek#356 » úte 5. lis 2024, 15:09

Prípadov je dosť aj mimo PD

faajn

Příspěvek#357 » úte 5. lis 2024, 15:20

Osobně nenosím v komoře takže se toho nebojím. Ano vím, pro někoho je to pomalu jako nenosit vůbec, ale já to tak prostě mám a vyhovuje mi to. ;)

Deternity

Příspěvek#358 » úte 5. lis 2024, 15:45

Ja to nemylsim spatne pro policii ale na netu je dost infa treba o tom ze kanadani mely spatny pouzdra.

Poval

Příspěvek#359 » stř 6. lis 2024, 13:46

ako uz pisal nas subject matter expert na P320 spuste, platforme od Sig-u by prospela spust s jazyckom. je skoda, ze konstrukteri v Sig venovali (okrem ineho) vela pozornosti bezpecnosti pri rozborke - viac info napriklad tu https://www.youtube.com/watch?v=dPKMu47uWXQ&t=282s (sekcia "TAKE-DOWN SAFETY LEVER"), ale prve verzie im strielali aj po silnom udere na zadnu cast zaveru (jedno z videii napriklad tu - https://www.youtube.com/watch?v=A6N15rzP-AA&t=35s). samozrejme, bol nato "voluntary" (dobrovolny) upgrade (https://www.sigsauer.com/p320-voluntary-upgrade-program), neviem sa ale uplne stotoznit s "dobrovolnostou" takehoto update.

avsak po "dobrovolnom" upgrade (a vsetko co sa objavi na nasom trhu ako nove, je uz upgradnute), podla toho co som nacital, napozeral a naskusal, nemam problem P320 neverit - az na tu popisany problem s chybajucou poistkou na spusti a s nim suvisiacou "citlivostou" na puzdra. ak by bola P320 moja EDC a chcel by som nosit s nabojom v komore, nasusil by som pouzivanie manualnej poistky. Ano, Gaston to vymyslel lepsie :), preto mam na EDC Glock 45. P320 pre mna ine prednosti a rozhodne sa jej tak skoro nezbavim :) .

Deternity

Příspěvek#360 » stř 6. lis 2024, 14:49

jj mám to stejně jako EDC mám 43x

Zpět na