Antreg ARS M4s
Samonabíjecí pušky
-
antonspelec - Příspěvky: 1239
- antonspelec
Příspěvek#301 » pon 14. pro 2020, 20:51
McFly píše:Je trochu unavný, jak jeden obchodník tlačí JP, druhý DD a třetí Antreg. Každý tvrdí o tom svém, že je to best, z potenciálních nedostatků dělá přednosti a shazuje ty druhé..Naštěstí je tu komerce regulovaná.
Jo, je to tak...pozoruju to taky a problem je, ze malokdy si clovek ty zbrane muze vsechny zkusit...a u drazsich kousku pri strelbe uz vubec ne. Takze je to misty takove tapani...
- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#303 » pon 14. pro 2020, 21:46
McFly píše:Je trochu unavný, jak jeden obchodník tlačí JP, druhý DD a třetí Antreg. Každý tvrdí o tom svém, že je to best, z potenciálních nedostatků dělá přednosti a shazuje ty druhé..Naštěstí je tu komerce regulovaná.
... úplně upřímně Antreg byl jediný, kdo donesl hromadu kvérů, včetně full auto a nechal nás ze všech délek střilet dle libosti do bezvědomi, respektive ohluchnutí v tunelovce. To, že kvéry zadarmo zapůjčené nejmenovaná střelnice začínající písmenem "L" účovala je věc jiná ... Ostatní výrobci/dovozci na lidi úplně ser.. tak se nelze divit, že každý si tady loví zákazníky. Zbraně neprodávám, triko si nehoním.
Mluvit tady o zpětném rázu mi přijde docela mimo mísu, ten kvér se prakticky ani nehne. Komu tohle přijde špatný, měl by testnou socíkovské hračky typu AK či vz. 58.
-
- antonspelec
Příspěvek#304 » pon 14. pro 2020, 23:01
zooter píše:Atonspelec: ano strilel z 10.5 a za mě fakt v pohodě. Ale z tou váhou o 5cm kratší zbraní to asi moc nepohne..
OK, diky za zkusenost. Kolega si to musi zkusit sam. Ja jsem s V-ARkou spokojen. Dalsi pistovku nechci...teda jo, ale prachy netisknu a tedka vybiram PCC v lugeru a pripadne sportovni plynovku...
@DesertEagle: Presne tak, mam dost podobnou zkusenost. Nemalo prodejcu ma kecy i jen kdyz chce clovek vzit zbran do ruky a vyzkouset si spoust jen tak nasucho...o moznosti vyzkouseni strelby ani nemluve. A pokud je Antreg (ci nejaky jeho prodejce) vsticnej tak, jak pises, pravdepodobne tim ziska zakazniky na ukor prodejcu jinych znacek...
- zooter
- Machead
Příspěvek#306 » úte 15. pro 2020, 08:53
antonspelec píše: Kolegovi jsem ji nekolikrat pujcoval, ale chtel by neco lechciho...a jelikoz nerad cisti a sportovni ambice nema, tak me prave napadnul pistovej kratas
Co je to „nerad cisti“? Aj ten piest bude musiet cistit. Tradicny nezmysel, ze DI treba cistit po kazdej strelbe ci kazdom vystrele je fakt nezmysel.
Necistil som aj po 3 tisic ranach a ziadny problem. Len sa uz na to nedalo pozerat

Su evidencie o puskach, ktore v USA na verejnych strelniciach necistili (naschval) ani po 40 tisic ranach a puska fungovala. Teda fakt nie, DI NIE JE nutne cistit o nic viac, ako piest. Kto ma ale chut, nech sa paci.
Pri AR-15, a je jedno ci piest ci plyn, je podstatne mazanie. Aplikovane v spravnej miere, pravidelne a na spravne miesta. Netreba nic specialne, obycajny motorak 5W30 uplne postacuje aj do -30 °C. Overene pred par rokmi na Orave. Puska fungovala, len strelec uz nie

- Machead
- zooter
Příspěvek#309 » úte 15. pro 2020, 22:22
Machead píše:No, lacne to urcite nebude. Aj ked o kvalite nepochybujem. Na druhu stranu, ak by som mal zaujem o 9 mm karabinu, tak si urcite asi skor zvolim Antreg nez CMMG Banshee. Moc ma to nepresvedcilo a pri tej cene u nas…
Tak 50tis to asi bude určitě. No Banshee je AR platforma tohle má být vlastní cesta zaměřená na váhu, jak už jsem tu psal. Mno nechme se překvapit..
-
- antonspelec
Příspěvek#310 » úte 15. pro 2020, 22:53
zooter píše:Machead píše:No, lacne to urcite nebude. Aj ked o kvalite nepochybujem. Na druhu stranu, ak by som mal zaujem o 9 mm karabinu, tak si urcite asi skor zvolim Antreg nez CMMG Banshee. Moc ma to nepresvedcilo a pri tej cene u nas…
Tak 50tis to asi bude určitě. No Banshee je AR platforma tohle má být vlastní cesta zaměřená na váhu, jak už jsem tu psal. Mno nechme se překvapit..
Shodou okolnosti jsem dneska mel na stole (a v ruce) vedle sebe Banshee (cena asi 45k) a B.A.D. (cena 79k) a rozdil v provedeni mi prisel propastny...aby taky ne, pri tom rozdilu v cene. Pokud ma byt Antreg za 50k, muze se jit Banshee a podobni zahrabat, dle meho nazoru. Ale ja jsem teda zil v dojmu, ze Antreg bude prave taky na platforme AR-15...?
@ Machead: No kolega by nejradsi necistil vubec, to je jeste horsi jak ja, protoze me bavej cistit aspon pistole...jeho ani to

- Machead
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX