ProArms PDW 9mm Luger, zkušenosti / recenze

Samonabíjecí pušky

JZFireworks

Příspěvek#31 » pát 12. črc 2024, 05:56

Tyhle čepy jsem na plnotučný AR rovnou měnil za AntiWalk a je klid.
Ale chápu že u nový zbraně to nepotěší.

JidasCZ

Příspěvek#32 » pát 12. črc 2024, 22:53

Diky za tip, už jsem je objednal taky.. a to že to nenatáhne novej náboj po výstřelu a zůstane závěr vzadu budu hledat dál, kde je problém.. dělá to s továrníma SB a origo glock zasobnikem, tak uvidíme, zda pomůže vyčištění a namazaní

Grimpo

Příspěvek#33 » stř 17. črc 2024, 22:34

Na tom čepu musí být zápichy, kde se opírá bicí pružina. A zároveň to brání cestování toho čepu. Má je vůbec, ty zápichy?

A co pružina toho záchytu závěru? Není měkká? Že by jí ten štos od závěru "vykopnul" a zachytávalo to pak.

Možná jsem vyřešil své issue s chronickým neodpalováním přebíjenek. Zdá se že zeslabení pružiny zápalníku by mohlo být tím lékem. Ještě musím ověřit větším počtem ran.

Béďa

Příspěvek#34 » čtv 18. črc 2024, 21:45

No když to čtu...tak mi koupě tohoto PCC nedává moc smysl....to už Evo ale budí ochuzen o spoustu zážitků s odstraňováním závad....
Nebo holt prošetřit a jít do neceho lepšího a nic neřešit...za mě BT a HK SP5. Kdy u toho BT dostanu v ceně celý komplet kdy dokoupim jen zásobníky a max.tlumič...

KRAJTA

Příspěvek#35 » ned 28. črc 2024, 17:56

Jak to zde pročítám, tak asi držím smutný rekord. Prasklý zápalník po PADESÁTI!!! ranách. Origo SB.

KRAJTA

Příspěvek#36 » ned 28. črc 2024, 18:02

JidasCZ. Mám stejný problém ale pouze s dodaným zásobníkem AMEND 2 USA. Vždycky zůstane poslední rána a závěr zůstane vzadu. Origo Glock zásobník bez problémů.

Erix

Příspěvek#37 » pon 29. črc 2024, 11:09

Zdar, závada po 50 ranách je teda sakra špatné. Dříve se mi ProArms taky zamlouval, ale CSV9, pokud by ještě lower byl dural, tak bych bral asi víc. Výrobce by měl nový zápalník asi přibalit hned k pušce.

JZFireworks

Příspěvek#38 » pon 29. črc 2024, 14:58

A to jsem slyšel, že nové dodávky jsou už vychytané a problémy se zápalníkem již nejsou :D
Když to tady tak čtu tak je to teda bída…

tom

Příspěvek#39 » pon 29. črc 2024, 19:02

To jsou hold porodní bolesti jako s každým novým dítětem. Dneska se bohužel vychytávaj mouchy až na zákaznících.

KRAJTA

Příspěvek#40 » pon 29. črc 2024, 19:38

Dneska jsem uplatnil reklamaci. Prodejce o tomto problému údajně nic neví. Vyzval jsem ho aby se podíval na toto fórum. Jinak reklaci budou řešit přímo u výrobce i s vadným zásobníkem. Tak jsem zvědav.

petrjakubka

Příspěvek#41 » sob 3. srp 2024, 15:27

Já teda nevím borci, jedu druhou tisícovku bez závady. Zásobníky magpul Glock a kci. Vše šlape jak tovární tak přebíjenky.

Choppersteve

Příspěvek#42 » ned 4. srp 2024, 14:58

Dnes po dlouhé době na střelnici a hned zkraje zkažená radost. 10 výstřel a zlomený zápalník. Celkově cca 400-500 ran. Zítra jdu reklamovat.

jjjhe

Příspěvek#43 » ned 18. srp 2024, 09:38

Ze ten kram jeste vubec nekdo kupuje. Ani za 20 tisic by se mi nevyplatilo se strachovat, co se na ty hrachovine vysype a pak se srat s reklamaci.

Grimpo

Příspěvek#44 » pon 19. srp 2024, 07:15

Ja mam posun kladnym smerem. Vcera v Zalanech se to posunulo k lepsimu, z asi 130 ran problemy s odpalem jen tusim 3x. Jel jsem to mimo zavod, takze me to vubec nevadilo. A tech sest kovu cca 25x25 cm na stovku jsem naprosto necekane (po te co jsem videl to trapeni nejednoho kolegy s PDW) dal na sedm ran. To i s 223jkou jsem se zasekl a stalo me to 10 ran. Coz se mi obvykle nedeje. Takze, ja bych tuhle potvurku na hrani uplne neodsuzoval.

monk

Příspěvek#45 » pon 19. srp 2024, 08:01

v zalanech jsem jih zahlidl uz nekolik. U nas ve squadu 5. mu fungovala cely zavod bez problemu. (ale nevim jestli ma neco upravene)

Zpět na