CZUB Scorpion EVO 3 S1
Samonabíjecí pušky
- Aritma
Příspěvek#856 » pát 4. říj 2024, 20:57
Tak jsem si byl zastrilet s krátkým Evo a s Carabine. Líbily se mi obě. Krátké víc konalo, dlouhé bylo na střelbu příjemnější. Jediná výtka je na spoušť a na selektivní, který mě strašně tlačil do prstu. Ale dá se to řešit. Takže jsem se rozhodl, že pockam az se objeví nějaká zajímavá akce a pujdu do té dlouhé verze bez imitace tlumiče. Díky moc za Vaše rady.
- ondra009
Příspěvek#857 » sob 5. říj 2024, 09:57
Lonestar píše:Já bych o jedné celokovové variantě (nechci říct přímo kopii ) EVO na glockové zásobníky za stejnou cenu věděl...
viewtopic.php?f=22&t=16973
Zatím 2500 výstřelů za půl roku bez jediného problému
PRoc jsi chtel evo na glockove zasobniky? Evo zasobniky funguji spickove a stoji par korun.
Naposledy upravil(a) ondra009 dne sob 5. říj 2024, 10:23, celkem upraveno 1 x.
- Lonestar
- Embory
Příspěvek#860 » sob 5. říj 2024, 19:17
Aritma píše:Tak jsem si byl zastrilet s krátkým Evo a s Carabine. Líbily se mi obě. Krátké víc konalo, dlouhé bylo na střelbu příjemnější. Jediná výtka je na spoušť a na selektivní, který mě strašně tlačil do prstu. Ale dá se to řešit. Takže jsem se rozhodl, že pockam az se objeví nějaká zajímavá akce a pujdu do té dlouhé verze bez imitace tlumiče. Díky moc za Vaše rady.
Mel jsem to s kratkym stejne.Spatne se mi kratky drzelo.Pripadal jsem si s kratkym jak s hrackou.Mam dlouhy bez imitace tlumice s kompem a moc spokojenost.O dost lepsi drzeni.Dnes bych koupil klidne rocniho carbina z huntingu.Obcas se tam dlouhej ukaze s malym nastrelem.Ja koupil loni v akci od Habresta.Rozhodne nelituju.
- Aritma
Příspěvek#861 » sob 5. říj 2024, 19:28
Embory: Mám to úplně stejně. Budu čekat jestli se nějaký dlouhý bez imitace tlumiče na Hunting objeví nebo jestli bude v nějakém obchode zajímavá akce. Nepospicham na to. Původně se mi nejvíc líbil s tou imitací tlumiče, ale na živo je hezčí bez imitace. PS: na konfigurátoru CZUB vychází dlouhá verze v základu za cca 22.600 Kč.
- Embory
Příspěvek#862 » sob 5. říj 2024, 19:48
"Aritma" cena noveho 22 je pekna.Ono na upravy moc penez nepotrebujes a na huntingu jsou skoro vzdy uz upraveny.Pruziny spouste za 170kc vyresi chod spouste a rucka vyresi prekazeni selektoru.Ostatni je jen tuning navic podle libosti.Dokup par 30tek a 35tek zasobniku a uz jen zabava.Hodi se rychlonabijec LULA ).Tahle potvora umi utracet na strelnici velmi rychle.
- sonor
Příspěvek#864 » pát 25. říj 2024, 07:10
Aritma píše:Embory: Mám to úplně stejně. Budu čekat jestli se nějaký dlouhý bez imitace tlumiče na Hunting objeví nebo jestli bude v nějakém obchode zajímavá akce. Nepospicham na to. Původně se mi nejvíc líbil s tou imitací tlumiče, ale na živo je hezčí bez imitace. PS: na konfigurátoru CZUB vychází dlouhá verze v základu za cca 22.600 Kč.
https://www.redsix.cz/ostatni-1192/samonabijeci-puska-cz-scorpion-ev03-s1-carbine-16-9-mm-luger-imitace-tlumice-hluku
- Aritma
Příspěvek#865 » pát 25. říj 2024, 07:16
sonor píše:Aritma píše:Embory: Mám to úplně stejně. Budu čekat jestli se nějaký dlouhý bez imitace tlumiče na Hunting objeví nebo jestli bude v nějakém obchode zajímavá akce. Nepospicham na to. Původně se mi nejvíc líbil s tou imitací tlumiče, ale na živo je hezčí bez imitace. PS: na konfigurátoru CZUB vychází dlouhá verze v základu za cca 22.600 Kč.
https://www.redsix.cz/ostatni-1192/samonabijeci-puska-cz-scorpion-ev03-s1-carbine-16-9-mm-luger-imitace-tlumice-hluku
Tuto nabídku jsem viděl, ale nějak mě od ní odradilo rok výroby 2020. A nakonec jsem se stejně rozhodl pro Carbine bez imitace tlumiče. Už ji mám objednanou z CZUB konfigurátoru.
- xor
Příspěvek#866 » pon 28. říj 2024, 22:18
Letec 12 píše:..
Tady je řešení od Nexus firearms. Jestli to ještě reálně nabízí nevím.
https://nexusfirearms.com/enhanced-bolt ... -scorpion/
Na YouTube jsou videa s Evo od Nexus. CZ prodalo licence na Evo?
- Hugo_T
Příspěvek#868 » ned 10. lis 2024, 23:57
Ahoj vsem!
Vim ze Vase odpoved bude “to si musis rozhodnout sam”, ale stejne ten dotaz polozim .
Rozhodl jsem si koupit Evo a stale se nedokazi tozhodnout, jestli kratky, nebo dlouhy. Absolvoval jsrm navstevu prodejny, kde jsem si obe osahal i s velmi dlouhym vykladem. Ted o vikendu si obema zastrilel.. a vysledek je, ze obe maji neco do sebe (bohuzel si obe dovolit nemuzu ). Neco o me: v okoli mam strelnice 25-50m + 2 takticky, chtel bych s nim zazit “maximum srandy”.
Moji otazkou na Vas tedy je, ktery mate vy, v cem v nem vydite vyhody a naopak nevyhody (kratky x dlouhy).
Diky
Vim ze Vase odpoved bude “to si musis rozhodnout sam”, ale stejne ten dotaz polozim .
Rozhodl jsem si koupit Evo a stale se nedokazi tozhodnout, jestli kratky, nebo dlouhy. Absolvoval jsrm navstevu prodejny, kde jsem si obe osahal i s velmi dlouhym vykladem. Ted o vikendu si obema zastrilel.. a vysledek je, ze obe maji neco do sebe (bohuzel si obe dovolit nemuzu ). Neco o me: v okoli mam strelnice 25-50m + 2 takticky, chtel bych s nim zazit “maximum srandy”.
Moji otazkou na Vas tedy je, ktery mate vy, v cem v nem vydite vyhody a naopak nevyhody (kratky x dlouhy).
Diky
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX