Přebíjený 9mm Luger od AlsaPro

audis

Příspěvek#46 » úte 26. lis 2024, 07:41

Kupoval jsem serie č. 11 1120 tuším 2x v roce 2022 a 2023. V tuším 07/2024 jsem kupoval v alsa Zlín a je to jiná série, zatím nestrileno.

Děkuji za rady. Udělám toto současně
1. Test jiné náboje / 2024 provedeno, Bez závad 2 výrobce á100 ks
2. Vystřílet alsa jiná série / provedu nebude hned
3. Vyjmout zapalnik, kontrola zapalniku, kontrola čistoty jeho šachty, vyčistit / do měsíce, musím asi k zbrojiri nemám vyrazeci tyčky s hmatniky správných průměrů.
4. Reklamace alsa Zlín / do týdne.

Díky jdu na to.

Jarda.Jezek

Příspěvek#47 » úte 26. lis 2024, 16:46

Zkus proplach čističem brzd. Vyplaví špínu a všechno odmastí. Předtím proplach nějakým CLP tu špínu rozpustí, bez mechanické podpory sice jen trochu, ale aspoň něco. Jde to udělat bez rozebrání jen tlakem těch sprejů. A nestojí to skoro nic.
Když ovšem uvidíš efekt na problémových nábojích, budeš vědět hned odkud vítr fouká.

fubus

Příspěvek#48 » čtv 28. lis 2024, 09:55

Mam naboje ze zariove (konkretne 26.9.) varky, na strelnici nas to pouziva vicero a sem tam se najde balicek kde je klidne i vic naboju bez prachu. V dynamicke strelbe je ta slaba rana velice podobna cvaknuti na vadnou zapalku. Tak bacha na tap & rack & kaboom!

Jarda.Jezek

Příspěvek#49 » čtv 28. lis 2024, 16:18

Takže už i AlsaPro dělá náboje bez limitů?

Proč tedy někdo kupuje náboje, které jsou sem tam bez prachu? Na trénování závad?

Sobiho

Příspěvek#50 » pát 29. lis 2024, 07:48

Jinak AlsaPro střílím a i kolegové, máme za poslední rok cca 15000 ks a nevím o jediné závadě, sám tam mám cca 5000ks z různých serií a neměl jsem jedinou závadu. A ono cena 6,10 nebo 5kč je fakt už celkem znát, tedy v peněžence, v terči ne...

fubus

Příspěvek#51 » ned 1. pro 2024, 21:46

Tak já byl doteď taky spokojený, ale evidentně mají nebo měli nějaký problém ve výrobě. Mně se to zatím stalo jednou a z té problematické šarže mám teď vystříleno do tisíce ran. Ale osobně jsem byl svědkem, jak šel kolega vyrážet střelu z hlavně 3x během jednoho 100ks balíčku.

Hlavně nespěchat při domnělém "selhači", fakt to jde v zápalu boje zaměnit se slabou ránou.

Zpět na