Pouzdro na vnitřní nošení

AldaJ

Příspěvek#436 » úte 3. kvě 2016, 04:26

honza.pps píše:
AldaJ píše:Příští týden budu objednávat z http://aliengearholsters.com/ , pokud by někdo chtěl, můžeme spojit

Měl bych zájem. Na kolik vyjde zaslání?

Nejlevnější to není :? cc. 14 dolarů po státech a cca 40 dolarů přes shipito do čr (mimo státy alien nezasílá). Včera jsem ale zjistil další problém - nepřijmou platbu mimo usa :o trolové 100 let za opicema, takže musím přes shipito udělat asistovaný nákup, takže dalších cca. 20 doláčů.

honza.pps

Příspěvek#437 » úte 3. kvě 2016, 05:22

Aha. Tak to do toho nejdu. Objednam radeji od Foxxe.

Kencui

Příspěvek#438 » úte 3. kvě 2016, 07:00

Kupte sakala - cena stejna a mate to czech made ;)

paza

Příspěvek#439 » úte 3. kvě 2016, 08:40

Jenže si srovnej soritment pouzder u Šakala a třeba u Foxxe a je to jasné, Šakal nemá žádný soritment a argument, že si můžeš se zbraní přijet a udělají ti pouzdro je trapný, přece není problém si nadělat pár desítek kopyt pro nejčastější typy zbraní a mohli by být v balíku, protože asi většina lidí od nás by kupovala u nich a ne třeba v USA.

AldaJ

Příspěvek#440 » úte 3. kvě 2016, 18:30

Jak píše pazza ;)
Každopádně jsem zkouknul moře různých videí a Alien vychází jako TOP. A s COMBO nabídkou to není tak strašný - počítal jsem to, že jedno pouzdro vyjde na cca 2000,- což není tak strašný (beru IWB cloak tuck 3.0 a OWB Cloak Mod)

honza.pps

Příspěvek#441 » stř 4. kvě 2016, 12:16

Ja bych Sakala bral hned, jenze nema kopyto na PPS a Ostrava je pro me doslova pres celou republiku. Kdyz zapocitam cestu, je pro me levnejsi Foxx. Nepojede nekdo s PPS k Sakalovi? :)

Stewie

Příspěvek#442 » stř 4. kvě 2016, 12:39

A s ním není nějaká rozumná domluva? Zavolat mu: "Podívejte, máme tu z toho a toho fora velký zájem o pouzdra na to a na toto. Nechcete naplánovat koupi maket a rozšířit sortiment? Ne? Fajn koupím od Foxxe. Díky"

kuba

Příspěvek#443 » stř 4. kvě 2016, 14:34

Tak je tu prostor pro některé ,když je to s těmi kopyty tak jednoduché, může mu napsat že za pár peněz mu jich pár uděláte :)

paza

Příspěvek#444 » stř 4. kvě 2016, 14:42

Pokud vím, tak někomu sdělili, že stačí s danou zbraní přijet a víceméně na počkání kydex vyrobí, tak by si mohli udělat ty kydexy dva a jeden si nechat a udělat si z něj kopyto. To snad takový problém není...

Geo89

Příspěvek#445 » stř 4. kvě 2016, 15:25

Pokud by se řešilo u šakala pouzdro na PPS tak se taky hlásím, ale z Plzně tam fakt nepojedu..

Sent from my iPhone using Tapatalk

honza.pps

Příspěvek#446 » stř 4. kvě 2016, 17:07

paza píše:Pokud vím, tak někomu sdělili, že stačí s danou zbraní přijet a víceméně na počkání kydex vyrobí, tak by si mohli udělat ty kydexy dva a jeden si nechat a udělat si z něj kopyto. To snad takový problém není...

Jasně, že jo. Nikdo neříká, že Šakal dělá něco špatně. Možná to budu nakonec já, kdo tam zajede a nechá si to udělat na počkání, ale já to mám z KV, tady kolega z Plzně, já mám ještě jednoho kamaráda v KV, který by taky chtěl.

Nabízí se podniknout výpravu do Ostravy :-) , což ale vychází stejně draze, jako si to objednat od Foxxe v pohodlí domova bez absolvování pětihodinové cesty tam a zpět.

Nicméně možná pro budování vztahů bych do toho šel. :)

paza

Příspěvek#447 » stř 4. kvě 2016, 17:22

Jasně, já jsem ale reagoval na toto:

kuba píše:Tak je tu prostor pro některé ,když je to s těmi kopyty tak jednoduché, může mu napsat že za pár peněz mu jich pár uděláte :)

Jinak jsem před nákupem pouzdra od Foxxe uvažoval stejně jako ty, opravdu je objednávka u Foxxe pohodlnější než se hnát přes valnou část republiky k Šakalovi. Mně to navíc usnadnil přes inzerát prodejce z ČR, který ho už nepotřeboval. Jinak pozor, ne všichni zahraniční výrobci mají v nabídce verzi pro PPS M2.

honza.pps

Příspěvek#448 » stř 4. kvě 2016, 17:27

OK. Já mám "starý kus" PPS M1 :-)

kuba

Příspěvek#449 » stř 4. kvě 2016, 17:40

kdyby to bylo tak jednoduche, asi to delaji vsichni :) ale udělat kvalitní kopyto, není práce na pul hodiny...

Style

Příspěvek#450 » stř 4. kvě 2016, 17:48

Kdyby to někoho zajímalo, dnes mi dorazil nový Crossbreed. Dávám fotku srovnání nového a rok a půl nošeného. Nošený má samozřejmě otlaky po zbrani a řekl bych že dozrál do krásného koňakového odstínu. Obojí stejná koňská kůže.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na