Volby do evropského parlamentu -
- Klicky
Příspěvek#182 » pát 7. čer 2024, 00:43
Desertfox83 píše:Ne nemůžeš kroužkovat ods protože kroužky jsou jen dva ale dostane se jich tam víc, tím pádem volíš i celé spolu. Takže i hrůzy typu Nidrmajer. A myslel jsem, že narativ, že každý kdo kritizuje EU tak je proruský je jen písnička naší vlády aby očernila každého kdo ji kritizuje..
Přesně tak, za SPOLU se tam dostanou 3 lidi určitě, spíš 4-5. Neočekávám, že by se elektorát byl schopnej zkoordinovat tak aby překroužkoval 4-5 lidí před Niedermayera spíš jen pojistí Sašovi první místo, to je tak všechno. Tím pádem člověk skutečně bude volit i Niedermayera a alibistu Zdechovskýho, nemluvě o tom, že Vrecionová taky pokud se dobře pamatuju není žádná hvězda a i Saša se občas na nějaký důležitý hlasování vykašle nebo hlasuje debilně.
b) Morho - S ohledem na to že EU nemá žádnou vlastní armádu, nevyrábí žádnou munici ani techniku a vlastně ani jako celek neřeší zahraniční politiku si myslím, že spojovat volby do europarlamentu s Ruskem a zahraniční politikou obecně je teda pěkná pitomost. Tohle může hrát nějakou roli ve volbách do parlamentu, méně pak do senátu. Na Evropský úrovni se schválí možná tak sankce a odešle se dopis jak moc moc se na Putina zlobíme.
- marinakus
Příspěvek#183 » pát 7. čer 2024, 06:58
Klicky : Jenže EU v podstatě vnucuje členským státům svoji oficiální politiku a za jiný názor nebo jiný postoj je trestá nebo se o to alespoň snaží. Takže vliv na zahraniční politiku má a to nemalou. Dávno to není ekonomický subjekt, který by měl pracovat ke zlepšení prosperity členských států ale je to politický moloch, který funguje přesně obráceně. Navíc se snaží členské státy stále více ovládat z pozice centralismu zřejmě až k cílenému zániku národních států v Evropě.
- jezekif
Příspěvek#184 » pát 7. čer 2024, 07:01
Nechte ho. Morho sice píše, že máme volit pro Uhnijně SPOLU a proti RF, ale ve skutečnosti je to proruský živel, protože GD a podobný uhnijní nesmysly, protlačené právě za pomoci naší současné skvělé vlády SPOLU za velkého přispění kdysi pravicové ODS, dokončí likvidaci evropského průmyslu a Evropa pak nebude absolutně schopná čelit ani mnohem menšímu nepříteli. O rozkladu který s sebou přináší další rozvoj dovozu jedinců z nekompatibilních kulturních oblastí a rozšíření importu do zatím nedotčených oblastí nemluvě.
To že dámy a pánové ze Strakovky hovoří před volbami bez obav o možnosti rozšíření silničního mýta na OA a motocykly, případně o možnostech jak rozšířit platby za léčbu ze stomatologie zatím jen na "zaviněné" úrazy jen dokresluje jejich bohorovnost.
To že dámy a pánové ze Strakovky hovoří před volbami bez obav o možnosti rozšíření silničního mýta na OA a motocykly, případně o možnostech jak rozšířit platby za léčbu ze stomatologie zatím jen na "zaviněné" úrazy jen dokresluje jejich bohorovnost.
-
kolemjdoucí - Příspěvky: 897
- kolemjdoucí
Příspěvek#185 » pát 7. čer 2024, 07:11
kolemjdoucí píše:ante píše:No tak po včerejší TV debatě Turka s Nerudovou je to myslim mnohem jasnější. Oba dva z kola ven. U mne na tom vydělali Svobodní.
Svobodní mi sedí asi nejvíc (ale nevěřím, že projdou - odhad je, že dostanou 2,7 % - jsem zvědav jak se trefí). Po tom včerejším duelu ale uvažuju o Turkovi. Když se STAN tolik snaží mu pomoci, byla by to škoda. Prostě, "po žních půjdeš k Turkovi".
Takže Turek se sám úspěšně vyautoval svojí fascinací nacismem, tak jsme zase na začátku.
-
RegistrovanyUzivatel - Příspěvky: 44
- RegistrovanyUzivatel
Příspěvek#186 » pát 7. čer 2024, 07:39
Mě se líbí pistole SS P08. Znamená to, že jsem fascinován fašismem? Mimoto, dost lidí v pohraničí má doma mince třetí říše na kterých hákenkrajc také figuruje a většina z nich by SSáky zadupala do země... Takže to, že je někdo sběratel a má doma svícen s křížem neznamená vůbec nic. Já osobně bych se na to díval jako na válečnou kořist.
- risa2000
Příspěvek#187 » pát 7. čer 2024, 07:52
hardhouse.trip píše:Něco od Ligy Libe:
https://www.facebook.com/share/p/47QTXtEnCuxPeeAU/
Ten příspěvek jsem nepochopil. Jestli to má být seznam lidí, kteří "navzdory názorové pluralitě" všichni podporují českou zbraňovou politiku, tak vím minimálně o jednom, který dělá spíš pravý opak. O názorech na jiná ožehavá témata pak už ani nemluvě.
- ante
Příspěvek#189 » pát 7. čer 2024, 08:14
Fascinace nacismem? Uváleli z prdu kuličku. Když mi bylo deset, velel jsem našemu sonderkomandu v hodnosti gruppenfuhrera a museli mne tak oslovovat. U řeky jsme pak s klucima bránili americký nebo ruský invazi. Za bolševika prosím! Vyrost sem z toho? No jasně že jo.
Turkovi zlomilo vaz hlavně to, že nerozmáznul jednu poměrně stupidní blondýnu. Rudej až na zadku, co chce v Bruseli dělat, tam je takovejch tisíc. Tohle je parodie na českýho Nigela sorryjako.
Turkovi zlomilo vaz hlavně to, že nerozmáznul jednu poměrně stupidní blondýnu. Rudej až na zadku, co chce v Bruseli dělat, tam je takovejch tisíc. Tohle je parodie na českýho Nigela sorryjako.
Naposledy upravil(a) ante dne pát 7. čer 2024, 08:28, celkem upraveno 1 x.
-
ExplosiveCZ - Příspěvky: 29
- ExplosiveCZ
Příspěvek#190 » pát 7. čer 2024, 08:21
Pokud nám něco debata Turka a Nerudové mohla sdělit, tak to, koho bychom volit neměli. Je to čistě můj názor, ale paní Nerudová je jen bezpáteřní, bez konstantního názoru, často si svými výroky dokonce protiřečí. Turek tedy není můj favorit, nicméně kdybych si musel vybrat mezi těmito dvěma, tak by byla moje volba jasná.
Každopádně pojďte volit dle svého nejlepšího úsudku, ale k volbám prosím přijďte. Ruku na srdce, kdo z vás od roku 2004 chodí pravidelně k volbám do EP? Právě neúčast mlčíci většiny způsobila, že jsou u kormidla tito zelení komouši, kteří nám tvrdí, že jedinou zbraní, kterou občan EU potřebuje je svobodné slovo.
Každopádně pojďte volit dle svého nejlepšího úsudku, ale k volbám prosím přijďte. Ruku na srdce, kdo z vás od roku 2004 chodí pravidelně k volbám do EP? Právě neúčast mlčíci většiny způsobila, že jsou u kormidla tito zelení komouši, kteří nám tvrdí, že jedinou zbraní, kterou občan EU potřebuje je svobodné slovo.
- audis
Příspěvek#191 » pát 7. čer 2024, 08:28
Ja to hodím kandidátka Spd a preference Ivan David a Majerová.
Škoda, že Konečná Kateřina (stačilo) a Blaško (aliance zncr) jsou v jiných kandidátkach.
(dvě a více kandidátek volit nelze, lze jen jednu, jeden hlas lístek s možností preference až 2 osob).
Alternativy pro mě byly : Konečná, Blaško, Svobodní, Pro vystoupení z EU, Pro Jindřicha rajchla.
Škoda, že Konečná Kateřina (stačilo) a Blaško (aliance zncr) jsou v jiných kandidátkach.
(dvě a více kandidátek volit nelze, lze jen jednu, jeden hlas lístek s možností preference až 2 osob).
Alternativy pro mě byly : Konečná, Blaško, Svobodní, Pro vystoupení z EU, Pro Jindřicha rajchla.
- kolombo
-
RegistrovanyUzivatel - Příspěvky: 44
- RegistrovanyUzivatel
Příspěvek#193 » pát 7. čer 2024, 08:46
Otázka co znamená "umí chovat a nedělat ostudu". Tímhle stylem byla zvolená ta existence, kterou máme na hradě... Důležité je zvolit takovou osobu popřípadě uskupení, které se skutečně stará o svoje lidi a nestrká hlavu jiným mocnostem do zadku,ve finále jedno jestli pravice/levice.
Nějaké LGBT, klimatická změna a podobný šaškárny ať si strčí víte kam...
Nějaké LGBT, klimatická změna a podobný šaškárny ať si strčí víte kam...
- kolombo
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX