Střelecké fórum

Sobiho

Příspěvek#106 » stř 25. čer 2025, 07:57

A vždy je to reakce, na někoho kdo to nepochopil a reaguje na to, potřebuje to asi zopakovat, a znovu se ptá všiml jsi si toho? A že když se to už ukončí, tak zase to někdo rozpitvá znovu...a znovu začne spamovat? Třeba jako teď ty.

kolombo

Příspěvek#107 » stř 25. čer 2025, 09:40

Jasně, že je to reakce a že je nutné reagovat :-)

Třeba LOS jsi nikdy nestřílel a ani to neplánuješ, ale v diskusi o pravidlech máš spoustu připomínek :-)
Které navíc moc nejsou o pravidlech, ale spíše o koncepci závodů jako takových.

Erix

Příspěvek#108 » stř 25. čer 2025, 20:23

Tak to je úsměvné, pravda, ale třeba uvidí "kiks", který aktivní soutěžící a pořadatel už nevidí. Tomu se říká externí pohled na věc.
Doufám, že vše na novém fóru nebudeme napadat a posílat na sebe zbytečné upozornění. ;) Pravda je, že když se tady někdo aktivněji projevil, byl ihned "sejmut" (sám jsem dostal BAN bez upozornění moderátorem, pokud neberu nesouhlas ostatních jako moderování).

Erix

Příspěvek#109 » pon 30. čer 2025, 10:51

Tak kolik lidí z místních uživatelů je skutečně aktivní? Procházeli jste někdy seznam registrací? Jsou tam zajímavá data. ;) Jinak na novém místě to celkem šlape, nechcete se přidat někdo nový?

glock69

Příspěvek#110 » pon 30. čer 2025, 13:01

Jo, celkem šlape, jen mám hokej v nových, nejnovějších neprectenych příspěvcích. Nějak mi to nefunguje jak bych chtěl. A když jsem nastavil naprectene na úvodní stranu, tak najednou bylo vše neustále přečtené....

Redsnake

Příspěvek#111 » pon 30. čer 2025, 13:28

Tady to hezky popsal Ríša ty rozdíly

https://streleckeforum.cz/t/co-rikate-n ... rse/173/36

Vstupuje do hry Discourse a to jak trackuje příspěvky. Obecně celé to vlákno je poučné pokud v tom někdo plave doporučuji přečíst.

glock69

Příspěvek#112 » pon 30. čer 2025, 17:38

Díky, tak v tom případě vše funguje jak má.

Sobiho

Příspěvek#113 » pon 4. srp 2025, 20:57

Tento projekt jsem podpořil, protože mi vadí cenzura atd... Inu popravdě to vypadalo dobře, ale nyní musím konstatovat že jsem projebal pětikilo... Kolombo co nemá co říct a útočí na členství a dary protože je socka, tak je hájen, Erix což je spambot spamuje a lhář co mlel nesmysly o uložení zbraní Přemek Marek si tam honí ego a upozornění na tu jeho lež bylo smazáno, protože krokodýl jako správce se posral, protože ho může potřebovat... Takže kdo si chce dál číst nesmysly a lži, doporučuji střelecké forum. Takže lež jedna zbraň je tisíc nabojů střlecké forum podporuje, neb smazali upozornění na tu lež... |Nevěřte střeleckému foru a nevěřte lhářům...

Inu zase jsem skočil na lep...

kolombo

Příspěvek#114 » pon 4. srp 2025, 21:21

Neskočil jsi na lep, ale jsi stále stejný :-)

Pokud někoho napadáš, že něco napsal a není to pravda, tak jsi ještě navíc lhář.

A to, že neposílám peníze na kde co hned po spuštění, to neznamená, že jsem socka!

A na rozdíl od tebe vystupuji pod skutečnou identitou, ne pod nickem.

Sedmej

Příspěvek#115 » pon 4. srp 2025, 22:29

Každý se můžete na streleckeforum.cz zajít podívat a udělat si obrázek sám.
Rozhodně to není tak, jak tu Sobiho napsal. :-)

Redsnake

Příspěvek#116 » úte 5. srp 2025, 06:03

Sobi, petikilo te mrzet nemusi. Poslal jsem ti jej zpatky z vlastni kapsy.

Ma smysl se vyjadrovat ke zbytku? Pokousim se tam udrzet nejakou uroven a do teto vize mi ciste napadani do lharu kvuli chybe nezapada. Tvuj prispevek jsem smazal, informoval jsem te o tom v spukromych zpravach a jeste jsme si v klidu psali.

Ze to zpetne takhle vybublalo me prekvapuje ale budiz.

At se ti dari,A.

dan

Příspěvek#117 » úte 5. srp 2025, 07:10

Sobiho píše:Inu zase jsem skočil na lep...
Pokud podobnou uroven schopnosti deeskalace verbalniho konfliktu vykazujes i na vyjezdech, kterych se ucastnis, tak doufam, ze umis donre sebeobranu rukama.

Zrovna u tebe bych nehadal, ze pozary resis odchodem, ale asi ti to pripadalo jako nejlepsi reseni. Bohuzel, zasels tak daleko, ze bys musel priznat chybu prehnane reakce aby se jeste dalo couvnout a zvolit jiny reseni. Ale hadam, ze u tohohle pozaru uz hasice neuvidime. C'est la vie. Nic nehori večně, nakonec zhasne sam.

Nevadi, zapomenme. Tak nekdy jindy, jinde, a treba lepe.

Blacky

Příspěvek#118 » úte 5. srp 2025, 07:13

Inu pokud je nekde Erix, tak to automaticky znamená, že to je velký špatný. Ale nechci rušit Vaší filosofickou seanci :)

Redsnake

Příspěvek#119 » úte 5. srp 2025, 07:18

Erix nikomu neublizil ani nikomu nenadaval.

Navic jeden nebo dva uzivatele forum nedelaji.

ante

Příspěvek#120 » úte 5. srp 2025, 11:25

Nedělají ale potopit ti ho můžou.

Zpět na