Volby do evropského parlamentu -
- JirkaCV
-
ExplosiveCZ - Příspěvky: 29
- ExplosiveCZ
Příspěvek#138 » ned 2. čer 2024, 20:57
Tak jsem si všechny odpovědi pečlivě pročetl. Strany a kandidáti, co odpověděli, tak jejich odpověď byla většinou klišé, nebo se mi zdála účelová. Pokud názory některých stran a kandidátů dlouhodobě sledujete, pak si přečtěte odpověď, která absolutně popírá jejich předešlé projevy a postoje, tak se vám vybaví vtip, jak poznáte, že politik lže? Pohybuje ústy. Osobně si myslím, že kdyby se ptal zástupce sdružení za zákaz zbraní, byla by většina odpovědi úplně jiná. U těch, kteří neodpověděli je ve většině případů jejích postoj již známý, nebo to jsou strany a hnutí absolutně neznámá, bez šance na úspěch.
Na závěr asi dobré zmínit, že zbraně nejsou jediným tématem, které Evropu pálí. Proto je důležité vybírat i dle jiných kritérií. Zbraňová komunita je značně rozsáhlá a rozhodně nemůže najít jednotnou politickou shodu.
Na závěr asi dobré zmínit, že zbraně nejsou jediným tématem, které Evropu pálí. Proto je důležité vybírat i dle jiných kritérií. Zbraňová komunita je značně rozsáhlá a rozhodně nemůže najít jednotnou politickou shodu.
- paza
- Petzold
Příspěvek#144 » úte 4. čer 2024, 10:33
Fakt ?
Volná citace toho nejpodstatnějšího z jejich "duelu" (od LL):
Nerudová: Vy dokonce ohledně Filozofické fakulty říkáte, že by lidé měli být ozbrojeni!!!
Turek: Ano, kdyby tam někdo ozbrojený byl, mohl by toho střelce včas eliminovat, mnohem dříve než se tam dostane policie.
Nerudová: to nemyslíte vážně, aby lidé byli ozbrojení...
Turek: Není se čeho bát a to jediné může pomoci, sám mám zbrojní průkaz a u nás máme nejdokonalejší zbraňové zákony na světě...
Nerudová: to chcete snad, aby to tu bylo jako v USA? Víte, co se tam děje?
(Tím nechci dále komentovat, že Nerudová je extrémně hloupá, zlá a zákeřná, Wolfová dlouhodobě nemá v televizi co dělat a evidentně to tomu "toxicky maskulinnímu" týpkovi chtěla dát sežrat a Turek nebyl na tenhle bulvární styl absolutně připravený a měl si sehnat mediálního poradce.)
Volná citace toho nejpodstatnějšího z jejich "duelu" (od LL):
Nerudová: Vy dokonce ohledně Filozofické fakulty říkáte, že by lidé měli být ozbrojeni!!!
Turek: Ano, kdyby tam někdo ozbrojený byl, mohl by toho střelce včas eliminovat, mnohem dříve než se tam dostane policie.
Nerudová: to nemyslíte vážně, aby lidé byli ozbrojení...
Turek: Není se čeho bát a to jediné může pomoci, sám mám zbrojní průkaz a u nás máme nejdokonalejší zbraňové zákony na světě...
Nerudová: to chcete snad, aby to tu bylo jako v USA? Víte, co se tam děje?
(Tím nechci dále komentovat, že Nerudová je extrémně hloupá, zlá a zákeřná, Wolfová dlouhodobě nemá v televizi co dělat a evidentně to tomu "toxicky maskulinnímu" týpkovi chtěla dát sežrat a Turek nebyl na tenhle bulvární styl absolutně připravený a měl si sehnat mediálního poradce.)
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#145 » úte 4. čer 2024, 10:52
ante píše:Oba dva z kola ven.
Turek se od pátku chvástal, jak si ji namaže a nenamazal. Nečekal jsem od něho moc, ale takový propadák, to je mi ho snad i líto. I když mu karty rozdali na Primě a evidentně byl jediným dramaturgickým záměrem jejich fight, což se podařilo. Turek bohužel opakoval argumenty, které opakuje už několik týdnů a na které se mohli konkurenti připravit. I když tvrdí, jak má nabito, imho nemá. Točí se na dvou tématech a chybí přehled.
Nerudová nepřekvapila, nálepkování, osobní útoky a vyceněný chrup i v okamžiku, kdy normální člověk ubere plyn. Když neví, tak křičí a obviňuje. Kdybych nevěděl, jak to chodí, tak bych se divil i její profesuře.
Vlčice zklamala, tenhle styl jí nejde. O půl hodiny později s Liborem to bylo jiné kafe.
Neplánoval jsem volit nikoho z nich a debata to nezměnila.
Svoji preferenci si zatím držím.
- ante
Příspěvek#146 » úte 4. čer 2024, 11:06
Petzold: Jde sice o zbraně, ale nejenom o ně. Neočekávám, že by Svobodní zastávali v této otázce výrazně odlišný postoj než Turek.
Byť uznávám že to byla v podstatě přesilovka dvě na jednoho a Volfová ... škoda slov, přesto nemůžu nereflektovat skutečnost že druhý Nigel Farage to zjevně není... Za mne velmi nepříjemné překvapení, byť jsem něco podobného asi očekával.
CzechJoker: Trochu blufuju, Nerudová samozřejmě v kole nikdy nebyla ani omylem. Turek ale masařku prostě nerozmáznul, nedal to, hotovo dvacet. Držel jsem si ho do včerejška pořád jako jednu z méně horších alternativ.
Byť uznávám že to byla v podstatě přesilovka dvě na jednoho a Volfová ... škoda slov, přesto nemůžu nereflektovat skutečnost že druhý Nigel Farage to zjevně není... Za mne velmi nepříjemné překvapení, byť jsem něco podobného asi očekával.
CzechJoker: Trochu blufuju, Nerudová samozřejmě v kole nikdy nebyla ani omylem. Turek ale masařku prostě nerozmáznul, nedal to, hotovo dvacet. Držel jsem si ho do včerejška pořád jako jednu z méně horších alternativ.
- Desertfox83
- Desertfox83
Příspěvek#147 » úte 4. čer 2024, 11:41
Tak tohle nebyla žádná debata, žádné téma se tam neřešilo, takže pokud z toho někdo dokáže říct, že někdo vyhrál/prohrál tak gratuluju, já ne. Turek přehled má, což dokázal na rozdíl od Danuše už dřív. Jediné co jsem se od tetky dozvěděl je, že má Turek doma svícen s hákáčem a jeho máma vydala nějakou knihu, se kterou nemá nic společného. Brilantní příprava a argumenty. To, že režie měla stejně jako moderátorka notičky svědčí i to, že fotku měli připravenou a pohotově nám ji promítli. Naprosto nevím, co by jste jako čekali za reakci na tyto bláboly, já být ním tak v moment zmínění svícnu odcházím..
- Klicky
Příspěvek#148 » úte 4. čer 2024, 11:43
Jemu ten hype kolem toho duelu moc nepomohl. Všichni čekali na jednostranou převahu Turka a ono vlastně nic. Neřekl bych, že mu ten duel nutně uškodil (to bych si spíš dovolil tvrdit že jestli si někdo nebyl jist s Danuší tak snad už ví co to je za zrůdičku a pokud ne tak už mu nepomůže ani pánbůh), ale zdaleka z toho nevytřískal co mohl.
- Sobiho
Příspěvek#149 » úte 4. čer 2024, 12:09
Nevím kdo bude vítěz, ale jediné co vím, že Nerudová je prostě z jiné planety, je sice dle jejich slov "mladá a krásná"... ale podle mne je to úplně jinak. Až se děsím, že tohle kandidovalo na prezidenta ČR. A to divadlo s členstvím v STAN... to jsem opravdu pobavil, neboť najít mentální dno v české politice je čím dal těžší...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí