Volby do evropského parlamentu -

risa2000

Příspěvek#136 » ned 2. čer 2024, 18:44

Mně to spíš přijde jako ukázka, jak má kdo dobré PR.

JirkaCV

Příspěvek#137 » ned 2. čer 2024, 20:09

To jsou každé volby. A funguje to. Člověk musí být takový nevrlý a nedůvěřivý stařík jako já a pátrat, co který kandidát kdy řekl, co udělal, s kým se zná, z jakého důvodu nemluví pravdu ... Dá to práci.

ExplosiveCZ

Příspěvek#138 » ned 2. čer 2024, 20:57

Tak jsem si všechny odpovědi pečlivě pročetl. Strany a kandidáti, co odpověděli, tak jejich odpověď byla většinou klišé, nebo se mi zdála účelová. Pokud názory některých stran a kandidátů dlouhodobě sledujete, pak si přečtěte odpověď, která absolutně popírá jejich předešlé projevy a postoje, tak se vám vybaví vtip, jak poznáte, že politik lže? Pohybuje ústy. Osobně si myslím, že kdyby se ptal zástupce sdružení za zákaz zbraní, byla by většina odpovědi úplně jiná. U těch, kteří neodpověděli je ve většině případů jejích postoj již známý, nebo to jsou strany a hnutí absolutně neznámá, bez šance na úspěch.

Na závěr asi dobré zmínit, že zbraně nejsou jediným tématem, které Evropu pálí. Proto je důležité vybírat i dle jiných kritérií. Zbraňová komunita je značně rozsáhlá a rozhodně nemůže najít jednotnou politickou shodu.

JirkaCV

Příspěvek#139 » ned 2. čer 2024, 21:17

Asi je blbost ptát se politiků těsně po maléru nebo těsně před volbami.

audis

Příspěvek#140 » pon 3. čer 2024, 08:35

Seznam vybraných hlasování našich europoslanců 2021-2023, stručně přehledně
https://necenzurovanapravda.cz/2023/06/ ... 023-2-dil/

risa2000

Příspěvek#141 » pon 3. čer 2024, 08:55

audis: Ten odkaz mi nejede.
Not Found
The requested URL /2023/06/eurovolby-2024-seznam-vybranych-hlasovani-nasich-europoslancu-2021-2023-2-dil/ was not found on this server.

paza

Příspěvek#142 » pon 3. čer 2024, 10:22

Velmi dobrý odkaz a velmi zajímavé vidět ty výsledky hlasování.

Jinak podíval jsem se jen tak z plezíru na to, co mi doporučí Volební kalkulačka a jednoznačně mi vyšla shoda se Stačilo! , což mě potěšilo...

ante

Příspěvek#143 » úte 4. čer 2024, 10:15

No tak po včerejší TV debatě Turka s Nerudovou je to myslim mnohem jasnější. Oba dva z kola ven. U mne na tom vydělali Svobodní.

Petzold

Příspěvek#144 » úte 4. čer 2024, 10:33

Fakt ?

Volná citace toho nejpodstatnějšího z jejich "duelu" (od LL):

Nerudová: Vy dokonce ohledně Filozofické fakulty říkáte, že by lidé měli být ozbrojeni!!!
Turek: Ano, kdyby tam někdo ozbrojený byl, mohl by toho střelce včas eliminovat, mnohem dříve než se tam dostane policie.
Nerudová: to nemyslíte vážně, aby lidé byli ozbrojení...
Turek: Není se čeho bát a to jediné může pomoci, sám mám zbrojní průkaz a u nás máme nejdokonalejší zbraňové zákony na světě...
Nerudová: to chcete snad, aby to tu bylo jako v USA? Víte, co se tam děje?

(Tím nechci dále komentovat, že Nerudová je extrémně hloupá, zlá a zákeřná, Wolfová dlouhodobě nemá v televizi co dělat a evidentně to tomu "toxicky maskulinnímu" týpkovi chtěla dát sežrat a Turek nebyl na tenhle bulvární styl absolutně připravený a měl si sehnat mediálního poradce.)

CzechJoker

Příspěvek#145 » úte 4. čer 2024, 10:52

ante píše:Oba dva z kola ven.

Turek se od pátku chvástal, jak si ji namaže a nenamazal. Nečekal jsem od něho moc, ale takový propadák, to je mi ho snad i líto. I když mu karty rozdali na Primě a evidentně byl jediným dramaturgickým záměrem jejich fight, což se podařilo. Turek bohužel opakoval argumenty, které opakuje už několik týdnů a na které se mohli konkurenti připravit. I když tvrdí, jak má nabito, imho nemá. Točí se na dvou tématech a chybí přehled.
Nerudová nepřekvapila, nálepkování, osobní útoky a vyceněný chrup i v okamžiku, kdy normální člověk ubere plyn. Když neví, tak křičí a obviňuje. Kdybych nevěděl, jak to chodí, tak bych se divil i její profesuře.
Vlčice zklamala, tenhle styl jí nejde. O půl hodiny později s Liborem to bylo jiné kafe.
Neplánoval jsem volit nikoho z nich a debata to nezměnila.
Svoji preferenci si zatím držím.

ante

Příspěvek#146 » úte 4. čer 2024, 11:06

Petzold: Jde sice o zbraně, ale nejenom o ně. Neočekávám, že by Svobodní zastávali v této otázce výrazně odlišný postoj než Turek.

Byť uznávám že to byla v podstatě přesilovka dvě na jednoho a Volfová ... škoda slov, přesto nemůžu nereflektovat skutečnost že druhý Nigel Farage to zjevně není... Za mne velmi nepříjemné překvapení, byť jsem něco podobného asi očekával.

CzechJoker: Trochu blufuju, Nerudová samozřejmě v kole nikdy nebyla ani omylem. Turek ale masařku prostě nerozmáznul, nedal to, hotovo dvacet. Držel jsem si ho do včerejška pořád jako jednu z méně horších alternativ.

Desertfox83

Příspěvek#147 » úte 4. čer 2024, 11:41

Tak tohle nebyla žádná debata, žádné téma se tam neřešilo, takže pokud z toho někdo dokáže říct, že někdo vyhrál/prohrál tak gratuluju, já ne. Turek přehled má, což dokázal na rozdíl od Danuše už dřív. Jediné co jsem se od tetky dozvěděl je, že má Turek doma svícen s hákáčem a jeho máma vydala nějakou knihu, se kterou nemá nic společného. Brilantní příprava a argumenty. To, že režie měla stejně jako moderátorka notičky svědčí i to, že fotku měli připravenou a pohotově nám ji promítli. Naprosto nevím, co by jste jako čekali za reakci na tyto bláboly, já být ním tak v moment zmínění svícnu odcházím..

Klicky

Příspěvek#148 » úte 4. čer 2024, 11:43

Jemu ten hype kolem toho duelu moc nepomohl. Všichni čekali na jednostranou převahu Turka a ono vlastně nic. Neřekl bych, že mu ten duel nutně uškodil (to bych si spíš dovolil tvrdit že jestli si někdo nebyl jist s Danuší tak snad už ví co to je za zrůdičku a pokud ne tak už mu nepomůže ani pánbůh), ale zdaleka z toho nevytřískal co mohl.

Sobiho

Příspěvek#149 » úte 4. čer 2024, 12:09

Nevím kdo bude vítěz, ale jediné co vím, že Nerudová je prostě z jiné planety, je sice dle jejich slov "mladá a krásná"... ale podle mne je to úplně jinak. Až se děsím, že tohle kandidovalo na prezidenta ČR. A to divadlo s členstvím v STAN... to jsem opravdu pobavil, neboť najít mentální dno v české politice je čím dal těžší...

vvitty

Příspěvek#150 » úte 4. čer 2024, 15:02

JirkaCV píše:Green deal - ano, je nutný.

Proc?

Zpět na