Volby do evropského parlamentu -

nn

Příspěvek#1 » pon 27. kvě 2024, 07:39

Pánové (a dámy), poradíte, koho volit do Evropského parlamentu, kdo by zastával zájmy zodpovědné střelecké veřejnosti?

Preferoval bych osobu která je proti současné podobně GreenDealu, a spíše pravicového smýšlení.

Prosím bez trollingu a flame war.

Jarda K

Příspěvek#2 » pon 27. kvě 2024, 09:00

Zkusím "letos" Svobodné.

Rick

Příspěvek#3 » pon 27. kvě 2024, 09:07

Hele tohle je dobrý dotaz. Já bych jen poprosil taky o krátké "proč", protože sám nevím a rád se nechám inspirovat.

Blacky

Příspěvek#4 » pon 27. kvě 2024, 10:07

Přiznám se tady, že to fakt nesleduju a i kdyz mám výhrady proti EU, tak si uvedomuju, ze prinos je taky velkej a vystoupit je proste nemozné. Takze počkám az mi prijdou lístky do schránky. Proberu to. Vyřadim uplný pitomce (SPD, Rajchl a dalsi obskurni kandidaty). Juknu na věk a co tam píšou že sou zač. Prostě budu dikriminovat starý a nevzdělaný. A z toho co vypadne, nebo mi bude povědomí (2-5osob) tomu dám 10-15 minut klikání na netu a pak si holt někoho vyberu :)

Volit jdu každopádně.

monk

Příspěvek#5 » pon 27. kvě 2024, 10:58

jeste u voleb do EP, se chce divat v jake frakci jsou nebo budou chytit byt, jednotlivci jsou tam uplne zbytecný.

Sud

Příspěvek#6 » pon 27. kvě 2024, 11:01

Motoristé sobě. Turek je dlouhodobým kritikem EU, GreendDealu, LGBT kravin apod. a kvéry má taky. Jen mi nedělá radost jeho spojení se Šlachtou. Navíc má tendenci se argumentačně točit v kruhu, takže je otázka co tam vlastně zmůže. Případně Svobodní

monk

Příspěvek#7 » pon 27. kvě 2024, 11:20

jinak ja budu spolu 1 (vondra). a k nemu bud 2(vrecionova) nebo 5 (krutilek). U Filipa me vadi jeho až bezmezné adorovani Klause. Navic spojeni "90 vekslak" a pry nejčistší policajt me vubec nesedí.

strasidlo

Příspěvek#8 » pon 27. kvě 2024, 12:05

Krom jít volit každopádně zkusit vybrat ještě subjekt, který překoná limitní hranici pro získání mandátu. Propaldých hlasů je nezanedbatelné množství a je nerozumné takto pokračovat.

Rudolf Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » pon 27. kvě 2024, 12:53

Původně jsem ani k volbám jít nechtěl. Po té co mi přišla domovní daň jsem si to rozmyslel :twisted: .
Zatím je favorit SPD, pak PRO a na třetím místě Svobodní.

audis

Příspěvek#10 » pon 27. kvě 2024, 13:20

Spd nebo svobodní nebo motoristé sobě. Jejich zbranovy volební program jsem nehledal nevím.

Dentista Žurovský

Příspěvek#11 » pon 27. kvě 2024, 14:07

Kdo chce hrat na jistotu nepropadnuti hlasu a nechce byt na ceste ktera - krome jineho - povede k odzbrojeni spolecnosti podle zarneho vzoru uslechtileho Zapadu - ten voli SPD.

Mac.42

Příspěvek#12 » pon 27. kvě 2024, 15:10

politiku si každý musí rozmyslet sám... já preferuji činy před řečmi, takže pokud jde o GreenDeal, pak jediný, kdo není jen tlučhuba a něco proti němu reálně dělá s praktickým dopadem, je Vondra (ale samozřejmě existuje nezanedbatelné riziko, že na kandidátce s ním projde třeba i Niedermayer, což by bylo kontraproduktivní)

monk

Příspěvek#13 » pon 27. kvě 2024, 15:19

jasný proto jsou 2 prefereni hlasy, v podstate vsechny volby krouzkuji a nenecham to na strane nebo spoelcenstvi aby me urcila koho volit. Staci se podivat jak dopadli pirati na krouzky.

CzechJoker

Příspěvek#14 » pon 27. kvě 2024, 15:22

Svobodní jsou zajímaví, ale imho nemají moc šancí se tam dostat. Chybí jim persona s výtlakem.
Turek a Šlachta, no nevím...
Když se podívám, jak kdo hlasoval, tak i když možná Saša hlasoval občas v našem zájmu, slepenec Spolu mu přihrává do týmu Niedermayera (i když chce jít každý do jiné frakce, WTF?) a ten reprezentuje vše, co jako řidič a střelec opravdu neocením.
Takže asi Káča.

paza

Příspěvek#15 » pon 27. kvě 2024, 15:49

Jo jo, přesně tak, za mě jedině Kateřina...
Myslím, že důležité je oprostit se od strany a dívat se hlavně na osobnost...

Zpět na