Nařízení vlády pro zákon o nakládání se zbraněmi/Střelecká příprava
- risa2000
Příspěvek#1082 » sob 7. pro 2024, 19:05
Citace ze zbrojnice.com
Díval jsem se na stránky HT, ale tam nic o akci, nebo sbírce na ni není. Takže asi stále platí poslední věta.
Náklady nesené Hard Task Training, s.r.o. na provedení expertního pokusu se budou blížit k 200.000,- Kč, z čehož většinu představují náklady hlukového znalečného. Myslím, že by bylo dobré, kdyby akci svými příspěvky podpořila komunita zastánců občanských práv v oblasti civilního držení zbraní. Pokud v tomto směru bude zahájena nějaká akce, budu o ní na zbrojnice.com informovat.
Díval jsem se na stránky HT, ale tam nic o akci, nebo sbírce na ni není. Takže asi stále platí poslední věta.
- dan
Příspěvek#1087 » ned 8. pro 2024, 20:30
To jsme tezce OT. Strucne. Nejde o dar na dobrocine ucely ve specialnim danovem rezimu. "Bezny" penezni dar je "ostatni provozni vynos". Jen by z platby melo byt poznat, ze jde o dar (treba zminkou ve zprave pro prijemce). Bez toho to bude zavazek k neznamemu veriteli a vynosem se to stane az po promlceni.
- dan
Příspěvek#1089 » pon 9. pro 2024, 12:23
To v tom nevidim, ale to uz je na rozhodnuti kazdeho soudruha. Zdenek se rozhodl, ze takovy test je potreba, on ho udelat chce i kdyz ho zaplati ze svych prostredku. Se sbirkou ani dary nepocital.
Nejaka forma podekovani za to co udelal ho jiste potesi, jako asi kazdeho chlapa, ale konkretni podobu necht' si kazdy zvoli podle toho, jak to sam citi.
Zbyva dodat, ze nejsem jeho mluvci a nevyrizuju tu jeho vzkaz. Jen jeho i situaci okolo testu znam dostatecne dobre abych si troufnul na kvalifikovany odhad.
Nejaka forma podekovani za to co udelal ho jiste potesi, jako asi kazdeho chlapa, ale konkretni podobu necht' si kazdy zvoli podle toho, jak to sam citi.
Zbyva dodat, ze nejsem jeho mluvci a nevyrizuju tu jeho vzkaz. Jen jeho i situaci okolo testu znam dostatecne dobre abych si troufnul na kvalifikovany odhad.
- risa2000
Příspěvek#1090 » pon 9. pro 2024, 13:01
dan: To je sice hezké, ale vzhledem k tomu, že tě neznám a ani Zdeňka, tak co si o tom myslíš, nebo si myslíš, že si myslí Zdeněk, je pro mne irelevantní. A co si o tom myslí Zdeněk nevím, protože to zatím nijak nedal najevo. Rád mu na tu iniciativu přispěji, pokud bude chtít a řekne jak. Jestli se znáte, můžeš mu to vyřídit. A transparentní účet ať nedělá
.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
Příspěvek#1091 » pon 9. pro 2024, 14:13
Zdeněk si sice o nic neřekl, ale cítím se, jako by někdo udělal něco pro mě, tak jsem poslal na ten účet, co končí čtyřčíslím 4710, pětikilo. Dle toho, co píše Dan, jsem dal do poznámky text, aby bylo jasné, o co jde.
Doufám, že takhle je to pro účetnictví v pohodě?
Doufám, že takhle je to pro účetnictví v pohodě?
Screenshot_20241209_141012_Air Bank.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- dan
Příspěvek#1092 » pon 9. pro 2024, 15:43
Myslim, ze tohle je ucetne bez problemu zpracovatelne.
To: Risa2000
Asi jsem, fakt neumyslne, zpusobil nedorozumeni. Kdyz uz tu to tema nekdo otevrel, vyjadril jsem se k tomu, ze v podekovani formou financniho daru na ucet pravnicke osoby nevidim ucetni problem, a ze uz nekdo timto zpusobem podekoval. Bral jsem to jako "technickou informaci". Nemelo to vyznit jako nabadani k podekovani, natoz financnim darem. To je osobni vec kazdeho, zda chce nekomu za neco podekovat, a pokud ano, tak jakym zpusobem to provede. Pokud vyznelo jinak, je to moje chyba, a za tu se omlouvam.
To: Risa2000
Asi jsem, fakt neumyslne, zpusobil nedorozumeni. Kdyz uz tu to tema nekdo otevrel, vyjadril jsem se k tomu, ze v podekovani formou financniho daru na ucet pravnicke osoby nevidim ucetni problem, a ze uz nekdo timto zpusobem podekoval. Bral jsem to jako "technickou informaci". Nemelo to vyznit jako nabadani k podekovani, natoz financnim darem. To je osobni vec kazdeho, zda chce nekomu za neco podekovat, a pokud ano, tak jakym zpusobem to provede. Pokud vyznelo jinak, je to moje chyba, a za tu se omlouvam.
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
- expres
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony