ZP a Klatovská střelnice

2016VT

Příspěvek#1 » čtv 24. led 2013, 21:37

Zdravim,rád bych zeptal zda někdo nemá zkušenosti s skládáním zkoušek ZP v Klatovech?
Když jsem se ptal známého,který má ZP tak říkal,že přímo v Klatovech se asi zkoušky nedělají,že on dělal v Přešticích u pana Fišera a ostatní papíry vyřizoval v Klatovech.
Po internetu jsem se koukal a moc koudných odpovědí na to nenašel,někdo píše že už i v Klatovech se nechají dělat zkoušky odborné způsobilosti někdo zase že ne že nejblíž je to stále v těch Přešticích.
Předem děkuji za odpovědi a informace. :)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » pát 25. led 2013, 01:54

To ti asi neporadíme, kde se dělají zkoušky ti řeknou nejlépe na tvém "příslušném oddělení policie", které střelnici a komisaře určuje. Může být i možné, že se zkoušky dělají na střídačku na různých střelnicích.

samurai

Příspěvek#3 » pát 25. led 2013, 09:28

Přesně tak, zajít (nebo zavolat) na Policii na oddělení pro zbraně a tam ti řeknou přesně. Třeba u nás to bylo tak, že posílají na tři různé střelnice v okolí, vždy každý měsíc na jinou. A nakonec to stejně dopadlo tak, že všude bylo plno, tak ačkoli jsem z Milovic (spadám tedy pod Kolín), dělal jsem zkoušky v Třebotově, což je celkem dálka. Ale dali mi vybrat, já chtěl co nejdřív, tak jsem si trochu zajel...

Zpět na