Volby do evropského parlamentu -

JirkaCV

Příspěvek#166 » čtv 6. čer 2024, 10:57

To přece řekl jasně, rušit špatné zákony.
Jenom netuším, jak.

Pentlochnap

Příspěvek#167 » čtv 6. čer 2024, 11:46

Možná je to o panu Turkovi známé do čeho byl zapletený, nicméně já to nevěděl a tak kdo má zájem jako, já je tu níže uvedený odkaz na video.
Pod videem jsou odkazy, které mohou zájemci prověřit a jistě se najde ještě více relevantních zdrojů.
Jak píše jeden z komentujících: "Pasení volů může být výdělečná činnost".
Názor ať si udělá každý sám.

Odkaz:

Kód: Vybrat vše

https://www.youtube.com/watch?v=JJH5aEF-GMU&ab_channel=Spiknut%C3%AD

https://www.youtube.com/watch?v=JJH5aEF-GMU&ab_channel=Spiknut%C3%AD

Petzold

Příspěvek#168 » čtv 6. čer 2024, 12:03

Tvl zapletený. Turek má svůj velmi dobrý a úspěšný byznys, ale evidentně dojel na vztahy v rodině, kdy chtěl pomoci svým ezojeblým příbuzným. Tím ho nijak neomlouvám ani neobhajuji, volit budu někoho jiného. Jen se mi nelíbí ten hon na čarodějnice na poslední chvíli, kdy si politici s máslem na hlavě zadávají výrobu složek na své konkurenty, kteří v průzkumech začali raketově stoupat. A na závodnickou přílbu ve zlaté barvě a se symbolem Zlatého úsvitu už jste přišli ? A na svícen s hákovým křížem na polici mezi těmi všemi poháry a cenami taky ? :-)

V téhle politické kultuře kterou tak všichni žerou už jenom chybí odhalení, že někdo před 25 lety na gymplu ožralý sahal spolužačce na kozy.

MojeTikka

Příspěvek#169 » čtv 6. čer 2024, 14:30

Sud píše:Turek se argumentačně točí v kruhu a nemá koule přiznat "ano, řekl jsem to (to je pravda), protože...." a vlastně nevím, co má v plánu v EU parlamentu dělat.

To je presne ono. Neumi se pohybovat v prostredi, kde proste jedou hnojomety. Takovyho cloveka si v EP namaze na prsa prvni presstitut a konci. Jako jo, proti Danusi to je o parnik nekde jinde, ale pokud je na spoustu veci v EP/EK pet minut po dvanacte, tak tam musi prijit nekdo, kdo si pojede svoji linii a nenecha se pitvat kauzami, co delal v materske skolce a jestli nahodou nema auto 18 stop dlouhy, protoze...

Sobiho

Příspěvek#170 » čtv 6. čer 2024, 14:40

Já jsem to shlédl ze záznamu a v klidu. Přiznám se, že pana Turka a jeho kauzy znám jen "pár dní" co se to propírá v mediích a poprvé jsem ho skororeálně viděl a slyšel. Nemohu hodnotit, jestli by byl přínosem v EP, ale paní Nerudová na mne velmi silně zapůsobila a opravdu mě utvrdila v tom, že půjdu volit. Půjdu volit protože nechci, aby se tam dostalo něco podobného jako je ona a někoho tak hloupého a nevychovaného jsem už dlouho neviděl... Ano, půjdu volit, ale jí rozhodně ne, opravdu mě vyděsila, co všechno se může dostat na kandidátku EP. Jinak pan Turek na mne působil velmi dobře, ale jak říkám neznám ho a mojí důvěru si nezískal, pro mojí neznalost jeho osoby.

Sud

Příspěvek#171 » čtv 6. čer 2024, 15:20

https://m.youtube.com/watch?v=xq3mQXt2zk8

Tak už se debat raději neúčastní

vvitty

Příspěvek#172 » čtv 6. čer 2024, 15:43

Sud : tak ono ani neni proc se ucastnit. Svicen a prilbu uz proprali, neni k tomu moc co rici a v debate s pani Nerudovou vlastne nic jineho nezaznelo - alespon z jeji strany. Rozhodne jsem se nedozvedel co by v EU parlamentu chtela delat, dozvedel jsem se pouze ze nekdo ma doma svicen, ze Prague Pride je skvela (asi nikdy nevidela existence tam nalepene ktere z toho udelaly akorat prehlidku bizaaru) a ze je nevychovana, skace do reci a argumenty nema.

Klicky

Příspěvek#173 » čtv 6. čer 2024, 15:45

MojeTikka píše:
Sud píše:Turek se argumentačně točí v kruhu a nemá koule přiznat "ano, řekl jsem to (to je pravda), protože...." a vlastně nevím, co má v plánu v EU parlamentu dělat.

To je presne ono. Neumi se pohybovat v prostredi, kde proste jedou hnojomety. Takovyho cloveka si v EP namaze na prsa prvni presstitut a konci. Jako jo, proti Danusi to je o parnik nekde jinde, ale pokud je na spoustu veci v EP/EK pet minut po dvanacte, tak tam musi prijit nekdo, kdo si pojede svoji linii a nenecha se pitvat kauzami, co delal v materske skolce a jestli nahodou nema auto 18 stop dlouhy, protoze...

Viď?! Přitom taková kravina. "Jo je to 10 let, řekl jsem to, byl jsem tehdy blbej" Nazdar, odchod. Teď jsem ho viděl někde s Bobošíkovou a ta mu tam vytáhla něco o zplynování Kellnera a o tom že by mu rozbil držku. Taky post na FB starej 10 let a on se tam v tom rochní a řiká něco jako že si to nepamatuje. TY VOLE, "Jo, napsal jsem to, byl jsem naštvanej, byla to hloupost" a hotovo... nééé von tam sedí jak školák kterýmu přišli na to že si v žákovský přepisoval známky :roll:

Sobiho

Příspěvek#174 » čtv 6. čer 2024, 16:01

No hlavně tam zazněl i názor té paní na zbraně a jejich vlastnictví... takže to důležité tam i bylo...

morho

Příspěvek#175 » čtv 6. čer 2024, 18:19

Zásadní a první na pořadí důležitosti téma pro Evropu je teď imho rusácká válka na Ukrajině, proti Evropě. Zbraňový směrnice, green dealy atp. jsou teď druhořadý.
Naprosto nechápu, jak někdo může volit existence, který aktivně jedou nebo i jen tupě papouškujou rusáckou propagandu jako je komunistka Konečná, aktuálně espédák Mach nebo traktorista Turek.
Chápu, že někdo EU nesnáší protože je to byrokratickej moloch atakdál a chtěl by se vrátit někam před "Lisabon" nebo ještě dál k EHS nebo bůhvíkam, ale chtít teď "škodit" EU tak, že bude volit rusáckou pátou kolonu, je šílený. Fakt nemůžete volit SPOLU a zakroužkovat odesáky? Ti skončí v ECR, green deal jim vadí, Vondrovi se povedli ty motory, proti zbraním nejsou, regulace jim vadí ... a pokud jde o rusáky, mají správnej kompas.

RegistrovanyUzivatel

Příspěvek#176 » čtv 6. čer 2024, 18:23

Bílá, červená, modrá to je barva dobrá... Jiný kombinace tu nevedeme sorry

Desertfox83

Příspěvek#177 » čtv 6. čer 2024, 18:48

Ne nemůžeš kroužkovat ods protože kroužky jsou jen dva ale dostane se jich tam víc, tím pádem volíš i celé spolu. Takže i hrůzy typu Nidrmajer. A myslel jsem, že narativ, že každý kdo kritizuje EU tak je proruský je jen písnička naší vlády aby očernila každého kdo ji kritizuje.. :shock:

ante

Příspěvek#178 » čtv 6. čer 2024, 18:50

morho: možná zkus hledat něčí pátou kolonu podle činů, nikoli proklamací. (Hint: Destrukce průmyslového potenciálu Evropy.) Možná pak dojdeš k překvapivým závěrům. Anebo taky ne. To je asi všechno co se mi k tomu chce říct.

MojeTikka

Příspěvek#179 » čtv 6. čer 2024, 19:10

Morho bych vubec neresil.

Sud

Příspěvek#180 » čtv 6. čer 2024, 20:09

Klicky:jo, tak nějak takhle jsem to chtěl napsat, ale nenacházel jsem slova. :thumbup:

Zpět na