CSV-9

Samonabíjecí pušky

Erunamo

Příspěvek#91 » stř 11. lis 2015, 15:12

Ja mam prave Glock 17 takze jsem shledaval jako velkou vyhodu mit stejny zasobniky jak do pistole tak do CSV.
Jinak pokud by jsi mel nekdy cestu do Plzne a chtel si zbran vyzkouset tak neni problem se domluvit a zajit na strelnici. Pokud se prodejce/vyrobce nespletl tak jsem zatim jediny ze zapadnich cech kdo ji ma. ALe podle dosavadnich reakci mich kamaradu zustanu osamocen jen kratce :-D

tslaby

Příspěvek#92 » stř 11. lis 2015, 15:23

Tak do Plzně jedu zrovna v Pátek a o víkendu jdeme s přítelkyní do Stoda na střelnici, nechceš se přidat? :) Kdyžtak pokračování SZ

Erunamo

Příspěvek#93 » čtv 12. lis 2015, 07:36

Tak vcera vyzkousene ty zasobniky. Po zmacknuti tlacitka zasobnik vlastni vahou vypadne z aretace, ale z sachty uz nevyjede. Podle me je to ale zpusobeno malou hmotnosti zasobniku Glock a tim, ze glokacky zasobniky jsou z trochu zdrsnenyho plastu a v sachte zadrhnou. Se zasobnikama CZ, ktery jsou kovovy by nemel byt problem.

Erunamo

Příspěvek#94 » čtv 19. lis 2015, 18:29

Vzhledem k tomu, že se mi množí dotazy na CSV v delší variantě, jsem se rozhodl v brzké době natočit video o zbrani, její rozborce, provedení a jak jí pořídit.

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#95 » ned 13. pro 2015, 11:16

Eurnamo: Je už video k mání? :-)

Bak

Příspěvek#96 » stř 16. pro 2015, 19:29

Přátelé, dnes jsem se stal konečně také hrdým majitelem, s laskavým svolením dovozce jsem nafotil par amatérských fotek pro srovnání CSV-9 a EVO. Jeste nebyla moznost si vystřelit, casem o ni budu referovat :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#97 » čtv 17. pro 2015, 19:53

Hmm, asi jdu pro nákupku :-D

jamira

Příspěvek#98 » čtv 17. pro 2015, 20:13

Hmmm... pěkná kočka! Ten horní oblouk s railem je nějaká inovace nebo poslední verze oproti tomu, co mají na stránkách v nabídce Rakeťák a Fidoš z GUNEXPERTu?

Bak

Příspěvek#99 » čtv 17. pro 2015, 22:07

jamire - vůbec netuším, co máš na mysli

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#100 » čtv 17. pro 2015, 22:31

jamira: Na stránkách gunexpertu mají jednu ze starších verzí. Tato nejnovější má delší hlaveň (stejně dlouhou jak EVO) a právě ten oblouk s railem. Jednotlivé verze jsou k vidění v tomto příspěvku:
viewtopic.php?f=22&t=5976&start=30#p81947

pelanj

Příspěvek#101 » pát 18. pro 2015, 08:48

Díky za vizuální porovnání s EVO. Už je jasné, která z těch dvou se dostane na nákupní seznam:)

Erunamo

Příspěvek#102 » stř 3. úno 2016, 12:29

Bohuzel slibene video se odklada. Vlivem spatne konstrukce vodici tycky mi praskla vratna pruzina zaveru. Skody nejsou moc velke: pruzina je na kusy (chybi tri a pul zavitu), vodici tycka orvana a nepouzitelna, poskozena hrana zaveru.

Vse je zpusobeno prilis malym prumerem vodici tycky, kdy pri stlaceni ma pruzina tendenci uhybat ke strane kde je nasledne skripnuta hranou zaveru. To vede k preseknuti pruziny a naslednemu uplnemu zaseknuti zbrane (zaver jsem ze zadni polohy shodil az poklepy gumovou palickou).

Vyrobce jsem kontaktoval. U nove varky bude tato cast zbrane predelana (vetsi prumer tycky, vetsi misto pro opreni pruziny, atd.) Do 14 dni mi budou zaslany nove dily.

Edit: dodavam, ze problem se vyskytl na nekolika kusech (pokud vim tak tri), ale ostatni funguji bez zavad. Strilim tovarni S&B a prebijene s olovenou kuli. Zbran ma najeto zatim cca 2800 ran.

pavloff

Příspěvek#103 » čtv 4. úno 2016, 16:52

Pánové,mám na vás prosbu,
může mi některý ze štastných majitelů letošního(a asi zatím i posledního ?) modelu CSV-9 v té prodloužené verzi potvrdit,nejlépe fotkou,jak tato zbran vypadá v základní verzi,tzn.bez vlastních,dokoupených doplnků ?Chci si tuto zbran zanedlouho pořídit a sem mírně zmatený,jak tedy vlastně v základu vypadá?

Toto je prý aktuální (poslední) verze podle Gunexpertu,kde si chci zbran zakoupit:
Obrázek

A tento vzhled má zakoupená zbran zdejšího uživatele jménem Bak:
Obrázek

Předem děkuju za odpověd,která snad moje zmatení konečně vyřeší :lol:

Style

Příspěvek#104 » čtv 4. úno 2016, 17:01

pavloff: To je zajímavý, protože vypadá jako verze před tou co má Bak, ale s hlavní dlouhou jako má Bak. Takže buď se vrátili k předchozímu konceptu s delší hlavní a nebo se jedná o skladovou zásobu. I když ta předchozí byla kratší viz moje obrázky někde o pár stránek dozadu.

Pet

Příspěvek#105 » čtv 4. úno 2016, 17:42

Možné je zakoupit oba modely, jen si vybrat. Ten větší, viz Bak, má sklopku z BREN 805, proto je tam ještě i ta rampa, aby to na sebe navazovalo.

Zpět na