CSV-9
Samonabíjecí pušky
- Erunamo
Příspěvek#91 » stř 11. lis 2015, 15:12
Ja mam prave Glock 17 takze jsem shledaval jako velkou vyhodu mit stejny zasobniky jak do pistole tak do CSV.
Jinak pokud by jsi mel nekdy cestu do Plzne a chtel si zbran vyzkouset tak neni problem se domluvit a zajit na strelnici. Pokud se prodejce/vyrobce nespletl tak jsem zatim jediny ze zapadnich cech kdo ji ma. ALe podle dosavadnich reakci mich kamaradu zustanu osamocen jen kratce
Jinak pokud by jsi mel nekdy cestu do Plzne a chtel si zbran vyzkouset tak neni problem se domluvit a zajit na strelnici. Pokud se prodejce/vyrobce nespletl tak jsem zatim jediny ze zapadnich cech kdo ji ma. ALe podle dosavadnich reakci mich kamaradu zustanu osamocen jen kratce
- Erunamo
Příspěvek#93 » čtv 12. lis 2015, 07:36
Tak vcera vyzkousene ty zasobniky. Po zmacknuti tlacitka zasobnik vlastni vahou vypadne z aretace, ale z sachty uz nevyjede. Podle me je to ale zpusobeno malou hmotnosti zasobniku Glock a tim, ze glokacky zasobniky jsou z trochu zdrsnenyho plastu a v sachte zadrhnou. Se zasobnikama CZ, ktery jsou kovovy by nemel byt problem.
- Bak
- jamira
- Xerxes
Příspěvek#100 » čtv 17. pro 2015, 22:31
jamira: Na stránkách gunexpertu mají jednu ze starších verzí. Tato nejnovější má delší hlaveň (stejně dlouhou jak EVO) a právě ten oblouk s railem. Jednotlivé verze jsou k vidění v tomto příspěvku:
viewtopic.php?f=22&t=5976&start=30#p81947
viewtopic.php?f=22&t=5976&start=30#p81947
- Erunamo
Příspěvek#102 » stř 3. úno 2016, 12:29
Bohuzel slibene video se odklada. Vlivem spatne konstrukce vodici tycky mi praskla vratna pruzina zaveru. Skody nejsou moc velke: pruzina je na kusy (chybi tri a pul zavitu), vodici tycka orvana a nepouzitelna, poskozena hrana zaveru.
Vse je zpusobeno prilis malym prumerem vodici tycky, kdy pri stlaceni ma pruzina tendenci uhybat ke strane kde je nasledne skripnuta hranou zaveru. To vede k preseknuti pruziny a naslednemu uplnemu zaseknuti zbrane (zaver jsem ze zadni polohy shodil az poklepy gumovou palickou).
Vyrobce jsem kontaktoval. U nove varky bude tato cast zbrane predelana (vetsi prumer tycky, vetsi misto pro opreni pruziny, atd.) Do 14 dni mi budou zaslany nove dily.
Edit: dodavam, ze problem se vyskytl na nekolika kusech (pokud vim tak tri), ale ostatni funguji bez zavad. Strilim tovarni S&B a prebijene s olovenou kuli. Zbran ma najeto zatim cca 2800 ran.
Vse je zpusobeno prilis malym prumerem vodici tycky, kdy pri stlaceni ma pruzina tendenci uhybat ke strane kde je nasledne skripnuta hranou zaveru. To vede k preseknuti pruziny a naslednemu uplnemu zaseknuti zbrane (zaver jsem ze zadni polohy shodil az poklepy gumovou palickou).
Vyrobce jsem kontaktoval. U nove varky bude tato cast zbrane predelana (vetsi prumer tycky, vetsi misto pro opreni pruziny, atd.) Do 14 dni mi budou zaslany nove dily.
Edit: dodavam, ze problem se vyskytl na nekolika kusech (pokud vim tak tri), ale ostatni funguji bez zavad. Strilim tovarni S&B a prebijene s olovenou kuli. Zbran ma najeto zatim cca 2800 ran.
- pavloff
Příspěvek#103 » čtv 4. úno 2016, 16:52
Pánové,mám na vás prosbu,
může mi některý ze štastných majitelů letošního(a asi zatím i posledního ?) modelu CSV-9 v té prodloužené verzi potvrdit,nejlépe fotkou,jak tato zbran vypadá v základní verzi,tzn.bez vlastních,dokoupených doplnků ?Chci si tuto zbran zanedlouho pořídit a sem mírně zmatený,jak tedy vlastně v základu vypadá?
Toto je prý aktuální (poslední) verze podle Gunexpertu,kde si chci zbran zakoupit:

A tento vzhled má zakoupená zbran zdejšího uživatele jménem Bak:

Předem děkuju za odpověd,která snad moje zmatení konečně vyřeší
může mi některý ze štastných majitelů letošního(a asi zatím i posledního ?) modelu CSV-9 v té prodloužené verzi potvrdit,nejlépe fotkou,jak tato zbran vypadá v základní verzi,tzn.bez vlastních,dokoupených doplnků ?Chci si tuto zbran zanedlouho pořídit a sem mírně zmatený,jak tedy vlastně v základu vypadá?
Toto je prý aktuální (poslední) verze podle Gunexpertu,kde si chci zbran zakoupit:
A tento vzhled má zakoupená zbran zdejšího uživatele jménem Bak:
Předem děkuju za odpověd,která snad moje zmatení konečně vyřeší
- Style
Příspěvek#104 » čtv 4. úno 2016, 17:01
pavloff: To je zajímavý, protože vypadá jako verze před tou co má Bak, ale s hlavní dlouhou jako má Bak. Takže buď se vrátili k předchozímu konceptu s delší hlavní a nebo se jedná o skladovou zásobu. I když ta předchozí byla kratší viz moje obrázky někde o pár stránek dozadu.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí