Obrana majetku - zloděj v autě

JirkaCV

Příspěvek#61 » pát 16. pro 2022, 11:14

Dobře, tak "úsměv". Měl jsem napsat "zlý výraz". Děti dokonce začnou plakat :)

Jarda.Jezek

Příspěvek#62 » pát 16. pro 2022, 11:15

To by chtělo selfíčko s úsměvem č. 7, abychom věděli, co natrénovat...

Klicky

Příspěvek#63 » pát 16. pro 2022, 11:46

Ono se stačí oblíknout do hadrů abys evokoval členství v dělnický třídě, mít trošku svižnější a ráznější krok a mračit se. Když člověk nemá 30 kilo i s botama tak tahle kombinace většinu lidí odradí s čímkoliv otravovat.

Já mám třeba nasranej výraz taky automaticky, i když mě zrovna nic nesere. Nikdo mi nic nenabízí, nikdo po mě nic nechce a v noci na ulici na mě nikdo nic nepořvává, naopak samostatně jdoucí se mi většinou vyhýbají nebo koukají přes rameno kdxž jdou přede mnou.

Zkrátka když člověk trochu vypadá jako delikvent tak má klid :-D
Naposledy upravil(a) Klicky dne pát 16. pro 2022, 11:51, celkem upraveno 1 x.

Klicky

Příspěvek#64 » pát 16. pro 2022, 11:49

Sorry na telefónu se píše na prd

expres

Příspěvek#65 » pát 16. pro 2022, 18:43

Souhlas ze pozoruji take zhorseni. Zvlaste po covidu pribylo vic lidi arogantnich, buh vi proc jeste agresivnich. Docela pomaha chodit jako bezdak a neusmivat se. Ksicht mrazak. Ze mate spravne obleceni poznate podle pronasledovani ochrankama v obchode. Doce dost pomaha. Neb co si na vas kdo vezme? :)

Blacky

Příspěvek#66 » sob 17. pro 2022, 07:18

Chjoooo to ale neni v poradku. Kdyz se vsixhni na sebe budeme mracit, bude nalada vsech blba. A navic to nefunguje. Grazl vas prepadne at se mracite nebo ne. To obleceni, raznost asik funguje, ale spus jde o vasi celkovou postavu, chovani, styl a nejvic ale okolnosti.

Mnohem lepsi je se naopak usmivat. Sirite tak dobrou naladu a hafo drobnych a zbytecnych konfliktu vubec nenastane. A pokud narazite na grazla, tak musite umet prepnout.

Zpět na